سومين جشنواره استاني شعر دفاع مقدس در ياسوج برگزار مي شود

کد خبر: ۱۲۴۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۶:۱۳ - 01August 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل از  حيات ،کرامت خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاري دو دوره جشنواره موفق در سطح استان و آگاهي شاعران ياسوجي از برگزاري اين جشنواره به صورت سالانه پيش بيني مي کنيم تا در کنار استقبال پرشورتر از اين جشنواره آثار بيشتر و بهتري به دبيرخانه ارسال شود.
وي تصريح کرد: "فيروز لشکري" به عنوان دبير اجرايي و "حسن بهرامي" به عنوان دبير علمي در اين جشنواره فعاليت خواهند کرد.
کرامت ادامه داد: مهلت ارسال آثار به دبيرخانه اين جشنواره تا 25 مهرماه در نظر گرفته شده است و در هر بخش سه نفر به عنوان نفرات برگزيده انتخاب مي شوند و سه نفر هم در بخش محلي برگزيده مي شوند که در مجموع امسال 12 نفر به عنوان نفرات برگزيده اعلام مي شوند.
وي در پايان گفت: با توجه به بانک اطلاعاتي که از شاعران استان کهکيلويه و بويراحمد در دست داريم دعوتنامه هايي را براي اين اساتيد ارسال کرده و رسما از آنها براي شرکت در اين جشنواره دعوت کرده ايم.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار