فریبا جعفرزاده کارگردان و برگزیده نهمین دوره از جشنواره بین المللی «فیلمهای۱۰۰ ثانیهای» در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد فیلم کوتاه در برابر فیلمهای بلند و داستانی اظهار کرد: فیلمهای کوتاه به دلیل انتقال سریع پیام به همراه هنرمندی کارگردان مورد توجه و استقبال مردم قرار گرفته میگیرند.
جعفرزاده پرداختن به موضوع جنگ نرم را دغدغه ذهنی خود دانست که در محیط کاریاش درک کرده بود و گفت: جنگ نرم که یکی از سرفصلهای مهم سازمان صداوسیما بود دغدغه ذهنیم شد و به دلیل عدم توجه مسئولین به فیلم کوتاه سعی در ارائه آن به جشنواره فیلم۱۰۰ کردم.
برگزیده نهمین دوره از جشنواره بین المللی «فیلمهای۱۰۰ ثانیهای» بیان کرد: پیامی که در این اثر سعی در انتقال آن داشتم تبیین جنگ نرم به طور معناگرایانه برای مخاطب بود که تلاشمان برا این بود که شباهت و تفاوت جنگ نرم و سخت را برای مخاطب بیان کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که میتوان در زمانی کوتاه مفاهیم بلند دفاع مقدس را انتقال داد، اذعان کرد: فیلمهای۱۰۰ثانیهای میتوانند جذابتر و مفهومی به دفاع مقدس بپردازند، چرا که فیلم کوتاه ارائه کننده اثر به همراه هنر است.
جعفرزاده با اشاره به خاطرات پدر رزمندهاش از دفاع مقدس بیان کرد: بنده به دلیل اینکه فرزنده یکی از رزمندگان سالهای دفاع مقدس هستم و خاطراتی را از پدرام شنیدهام باید بگویم که میتوان این مفاهیم را در این قالبها انتقال داد.
برگزیده نهمین دوره از جشنواره بین المللی «فیلمهای۱۰۰ ثانیهای» مهمترین مشکل پیش روی جوانان فعال در عرصه فیلم کوتاه را مسائل مالی دانست و اذعان کرد: اگر مسئولین اجازه ورود جوانان در عرصه سینما را صادر کنند تحول چشم گیری صورت میگیرد.
وی در ادامه گفت: بسیاری از جوانان به دلیل علاقه و دغدغه وارد عرصه سینما شدهاند اما متاسفانه مسئولین حمایت کافی را از آنان به عمل نیاوردهاند به گونهای که امروز شاهد خراب شدن زندگیشان هستیم.
جعفرزاده در پایان دلیل موفقیت شبکههای ماهوارهای دشمن را ورود نیروهای جوان عنوان کرد و گفت: امروز اگر شاهد استقبال از شبکههای ماهوارهای شدمن هستیم به دلیل کم کاریهای مدیران ما است چرا که نتوانستهاند از نیروهای جوان خلاق استفاده کنند.