هشدار سرلشكر فيروزآبادي به ارتش مصر در خصوص صحراي سينا و كانال سوئز
به گزارش سايت سايت ساجد، سردار سرلشكر سيد حسن فيروزآبادي رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح با گراميداشت روز تاريخي 22 بهمن، ضمن تبريك به مردم مسلمان و پيروز مصر، از ارتش مصر خواست تا از دشمن صهيونيستي غفلت نكرده و با تمام وجود براي حفظ تماميت ارضي كشور و حيثيت اسلامي خود مراقب باشند.
سرلشكر فيروزآبادي با بيان اينكه صحراي سينا و كانال سوئز در خطر است، تاكيد كرد: ارتش مصر بايد متوجه اين خطر باشد.
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح خاطرنشان كرد: مردم مسلمان مصر فريب عناصر آمريكايي و صهيونيستي كودتاگر را نخورند و بدانند كه هيچ كودتايي كاري را از پيش نخواهد برد و جزء روسياهي كودتاگران در پيشگاه خدا و مردم مصر ثمري نخواهد داشت.
سرلشكر فيروزآبادي در پايان گفت: مراقبت از تماميت ارضي در صحراي سينا و كانال سوئز موجب عزت و افتخار دائمي براي ارتش مصر خواهد بود.
لینک کپی شد
نظر شما
