توليد ادبي در زمينه دفاع مقدس نياز به زيرساخت دارد

کد خبر: ۱۲۷۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۴ - 01March 2011

به گزارش سايت ساجد، مراسم رونمايي از سه کتاب "چريک چمران"، "باغ سوخته" و "دلتنگي‌هاي سربازان توپ" صبح امروز سه‌شنبه 10 اسفند با حضور سرهنگ حسن رسولي منفرد معاون ادبيات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، نويسندگان و مولفان اين سه کتاب و جمعي از اهالي قلم در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
رسولي منفرد در اين برنامه گفت: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس به مثابه ماموريت و مسئوليت اصلي خود که فعاليت فرهنگي و اشاعه فرهنگ شهادت است، اقدامات زيادي انجام مي‌دهد که از جمله آن مي‌توان به انتشار مجموعه‌هاي شعر، خاطره، داستان و رمان اشاره کرد.
وي گفت: گاهي ممکن است سوالاتي از اين دست مطرح شود که اين کتاب‌ها چه استفاده‌اي دارد وقتي کسي آن‌ها را مطالعه نمي‌کند؟ البته بخشي از سخنان اين‌چنيني صحيح است ولي در تمام جهات اين حرف‌ها درست نيست. اعتقادم بر اين است که براي سرودن شعر يا خلق داستان و رمان در اين زمينه احتياج به يک مبنا و زيرساخت‌هايي وجود دارد که مهمترين اين زيرساخت‌ها تدوين خاطرات است.
رسولي افزود: خاطرات به دليل موقعيتشان، تخليل درونشان و ديگر مشخصه‌ها مي‌توانند مبناي ديگر توليدات ادبي عرصه دفاع مقدس قرار گيرند. در برخي از برنامه‌ها به شاعران و نويسندگان جوان مي‌گويم که اگر مي‌خواهيد شعر يا نوشته‌هايتان، خوب و ارزشمند شود، بايد مطالعه خود را به خصوص در زمينه خاطره، افزايش دهيد.
معاون ادبيات بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس، ادامه داد: اگر کسي با قالب آشنا باشد مي‌تواند خاطره خود را در هيبت يک کتاب منتشر کند. اخيراً استقبال از کتاب‌هاي خاطره و روايي زياد بوده و در توليدات امسال بنياد، اين‌گونه کتاب‌ها بيشترين سهم را دارند. کتاب‌هاي خاطرات راه خود را باز کرده و کار خود را خواهد کرد و قطعا از اين حرف که کسي اين کتاب‌ها را نمي‌خواند، دلتنگ نخواهيم شد.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین