به گزارش سايت ساجد به نقل از ايسنا، روزنامه خراسان از اعزام همسران شاهد و ايثارگر خراسان رضوي به مناطق عملياتي كشور خبر داده است.
روزنامه جوان با عنوان «فاتح فتح المبين» گزارشي از يادواره سرلشگر شهيد حسين خرازي به چاپ رسانده است.
روزنامه رسالت نوشته است: 700 داستاننويس بسيجي در كنار 25 نويسنده صاحب نام كشور با حضور در مناطقي عملياتي، معراج شهداي عارف و اصل جنگ تحميلي را زيارت خواهند كرد.
روزنامه شرق بخشي از سخنان سرلشگر فيروزآبادي در همايش چهرههاي ماندگار نيروي هوايي را به چاپ رسانده است.
روزنامه وطن امروز نوشتهاي با عنوان «غروب شلمچه» دل نوشتهي دربارهي شهادت نوشته است.
روزنامه همشهري در ستون برگي از تاريخ نوشتهاي با عنوان «عزيمت اولين نيروهاي كمكي اردن به عراق» در جنگ تحميلي را منتشر كرده است.
روزنامه جام جم در يادداشتي، گلايههاي پرويز پرستويي در برنامه دور ميز شب شبكه چهارسيما كه مربوط به سينماي دفاع مقدس بوده است را به چاپ رسانده است. موضوع اين برنامه فرهنگ دفاع مقدس بوده است.
روزنامه تهران امروز از قول مجتبي عبداللهي، شهردار منطقه 20 تهران از اعزام اولين كاروان راهيان نور خبر داده است.
روزنامه ملت ما از قول معاون ادبيات بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس نوشته است: توليد ادبي در زمينهي دفاع مقدس نياز به زيرساخت دارد. انتشار سخنان سردار جلالي رئيس پدافند غير عامل كشور مبني به احياي فرهنگ شهادت، برگزاري همايش «باورهاي پرواز» در دانشگاه محقق اردبيل و رونمايي از تازههاي نشر بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس ديگر خبرهايي است كه دراين روزنامه به چاپ رسيده است.
انتشار خاطرات آزاده سرافراز احمد مبهوتي نيز ديگر نوشتهاي است كه دراين روزنامه به چاپ رسيده است.
روزنامه جمهوري اسلامي با يادكردي از شهيد سيد علي اكبر حسننژاد لاجيمي بخشي از وصيتنامه اين شهيد را منتشر كرده است.
خبر برگزاري يادواره شهداي گمنام در شهرستان شبانكاره ديگر خبر منشتر شده در اين روزنامه است.
روزنامه كيهان نيز با يادكردي از شهيد محمد رحمتي بخشي از زندگينامه اين شهيد را منتشر كرده است. همچنين اين روزنامه از برگزاري يادواره شهيد محمدرضا دستواره در قلاويزان خبر داده است.