نماينده تام الاختيار حضرت امام خميني
به گزارش سايت ساجد ، زماني كه امام خميني(ره) مبارزات خود را با رژيم شاه علني نمودند،مبارزات شهيد شاه آبادي هم شكل ديگري به خودش گرفت. او به عنوان يكي از پيروان راه امام و تجلي بخش انديشه امام خميني (ره) هميشه و همواره با ايشان بود و به مبارزات خود ادامه داد تا به پيروزي انقلاب منجر شد.
شهيد شاه آبادي در طول اين سالهاي مبارزه از امام حرف ميزد. انديشههاي او را ترويج ميكرد و مفسر نقطه نظرات و ديدگاههاي اين رهبر بزرگ براي مردم عامي بود كه در دوره خفقان رژيم طاغوت امكان بيان اين مطالب براي همه امكان نداشت. شهيد شاه آبادي راه امام را ميپيمود و بطور كامل هم مورد تأييد ايشان بود. به عبارتي نماينده تام الاختيار حضرت امام خميني (ره) در تهران بود. آن زماني كه خود ايشان به نجف اشرف تبعيد شده بودند و نميتوانستند مستقيم با مردم داخل ايران و بلاد حرف بزنند و آنها را از اين ذلت سياسي و اجتماعي كه در دوره رژيم ستم شاهي بر آنها تحميل شده بود آگاه كنند، اين امر به عهده روحانيون مبارز بود در داخل كشور بود تا در سنگر مسجد اين وظيفه را به نحو احسن به انجام برسانند.
همسرايشان دربخشي از خاطرات خود درخصوص رابطه شهيدشاه آبادي و حضرت امام اينگونه نقل مي كند:«در قم که بوديم، چند بار حضرت امام به منزل ما آمدند و حتي آقاياني که از شهرهاي ديگر براي ديدن امام مي آمدند، در منزل ما توفيق ديدار امام را پيدا مي کردند. امام خيلي ايشان را دوست داشتند و ايشان هم علاقه و ارادت خاصي به امام داشتند و همين باعث شده بود که ارتباط نزديک و بسيار گسترده اي بين ايشان و حضرت امام برقرار باشد. ضمناً ساليان طولاني و زيادي هم به کلاس درس امام مي رفتند. با شهيد بهشتي و ديگر ياران انقلاب هم در ارتباط بودند و آقايان زياد به منزل ما مي آمدند. »
