نرم افزار چند رسانه اي شهيد "حاج حسين بصير" منتشر شد

کد خبر: ۱۲۸۰۳۷
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۶ - 21July 2011

به گزارش سايت ساجد ، اين نرم افزارچند رسانه اي مجموعه اي از اطلاعات مرتبط با سردار شهيد حاج حسين بصير است كه شامل 37دقيقه صوت ، 40 دقيقه فيلم ، 10برگ سند و491 قطعه عكس است از بخشهاي ديگر اين نرم افزار، مي توان به زندگي نامه ،خاطرات، در كلام ياران و وصيت نامه شهيد بصير اشاره كرد كه همه بخشهاي فوق قابليت استخراج اطلاعات را دارند .

دربخش در كلام ياران از اين نرم افزار به گفتگو با همرزمان و دوستان و خانواده شهيد پرداخته شده است كه شامل 26 مصاحبه اختصاصي با اسماعيل خسروي، تقي آستاني اميري، حسينعلي بابا نژاد، علي اكبر دلپذير، خليل توانچه، صمد شير گاهي و...است .

اين شصت و سومين نرم افزار چند رسانه اي است كه به همت معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد شهيد و امورايثارگران در قالب cdبه قيمت يك هزار و 500 تومان منتشر شده است.

لازم به ذكراست، سردار شهيد حاج حسين بصير در در شام غريبان عاشوراي حسيني سال 1322 در يكي از روستاهاي” فريدونكنار “به دنيا آمد.وي اولين فرزند زوج "محمد حسن بصير" و سيده "سكينه طيبي نژاد" بود كه در دورة ارباب و رعيتي به عنوان يك رعيت در زمين هاي ارباب كشاورزي مي كردند.

وي از ابتداي جنگ در جبهه هاي نبرد حضور فعال داشت وبه عنوان جانشين فرمانده گردان در لشكر 25 كربلا انجام وظيفه مي كرد و در عمليات فتح المبين، بيت المقدس، رمضان، محرم و والفجر مقدماتي شركت كرد.

در عمليات والفجر 4 به سمت جانشيني تيپ يكم ويژه 25 كربلا منصوب شد.پس از عمليات والفجر 4در عمليات والفجر 6 نيز با همين مسئوليت شركت كرد و بر اثر اصابت تركش مجروح شد.

حاج حسين بصير بعد از شركت در عمليات بدر در عملياتهاي زنجيره اي قدس در سال 1364 شركت داشت و با هدايت نيروهايش توانست پاسگاه "بلاليه" و "ابوليله" عراق را تصرف كند.

پس از عمليات قدس، گردان يا رسول (ص) به عنوان گردان نمونه مأمور ادغام در لشكر 77 خراسان شد.

بعد از اتمام ماموريت، نيروهاي گردان براي آموزش غواصي و كسب آگاهي براي انجام عمليات والفجر 8 به منطقه "بهمنشير" انتقال يافتند و بصير شخصاً آموزش نيروها در رودخانه را به عهده داشت. در همين زمان به فراندهي يكي از تيپهاي عملياتي لشكر ويژه 25 كربلا منصوب شد.

حاج بصير در 19 فروردين 1366 به قائم مقامي فرمانده لشكر 25 كربلا منصوب شد و در عمليات كربلاي 8 شركت كرد.

حاج بصير در سال 1366 در عمليات كربلاي 10 در ارتفاعات برفگير ماووت حضور داشت. سرانجام در دوم ارديبهشت 1366 در شب عمليات كربلاي 10 بر فراز ارتفاعات ماووت خمپاره اي بر سنگر او فرود آمد و حاج حسين بصير در سن چهل و پنج سالگي بعد از هفت سال حضور مستمر در جبهه هاي نبرد به شهادت رسيد. پيكر شهيد حاج حسين بصير در ميان انبوه جمعيت سوگوار تشييع و در گلزار شهداي "فريدونكنار" به خاك سپرده شد.

گفتني است، علاقه مندان براي تهيه اين نرم افزار چند رسانه اي مي توانند با موسسه فرهنگي شاهد تلفن:88829523 تماس حاصل نمايند.

منبع : نويد شاهد

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار