به گزارش سايت ساجد ، حسين اسرافيلي درخصوص مسئوليت انجمن جانبازان نخاعي که رفع مشکلات حدود 2 هزار جانباز را پيگيري ميکند، اظهار داشت: انجمن جانبازان نخاعي يک انجمن غيرسياسي، غيردولتي و داوطلبانه و صنفي است که توسط جمعي از جانبازان نخاعي تأسيس و در وزارت کشور به ثبت رسيده است.
وي ادامه داد: اين انجمن هر 2 سال يکبار در مجمع عمومي، انتخابات هيئت مديره را برگزار ميکند؛ اعضا هيئت مديره هم طبق اساسنامه وظايف و اختياراتي دارند که با جمعآوري نظرات و پيشنهادات، راهکارها و همفکري جانبازان، مراجعه به مسئولان وزارتخانهها، نهادها و سازمانها امور و مسايل مربوط به جانبازان نخاعي را پيگيري ميکنند و تلاش دارند با تعامل و همکاري با نهادهاي ذيربط مشکلات را تا حدي کاهش دهند.
نايب رئيس هيئت مديره انجمن جانبازان نخاعي بيان کرد: در حال حاضر طرحها، پيشنهادات و مسايل مختلفي به نهادها و سازمانها ارائه شده که در حال پيگيري است که ميتوان به لايحه جامع خدماترساني به ايثارگران، معوقات بسيجيان، موضوع درمان ايثارگران که به سازمانهاي مطبوعه ارجاع شده، امور فرهنگي، اجتماعي، معيشتي، تحصيلي، مراکز جامع توانبخشي، مراکز تفريحي و ورزشي، سفرهاي زيارتي، مشاوره، امور خانوادگي، مناسبسازي محيط شهري، حملونقل عمومي، پارکها و مراکز عمومي و بسياري موارد ديگر اشاره کرد.
وي خاطرنشان کرد: يکي از طرحهاي فرهنگي انجمن جانبازان نخاعي، طرح برگزاري همايش سراسري و تجليل جانبازان نخاعي گردني به عنوان اسوههاي ماندگار صبر و ايثار بود که در 24 بهمن 1387 طي نامهاي موضوع آن با رئيسجمهور درميان گذاشته شد و با ارجاع اين نامه توسط ايشان به رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران و پيگيريهاي مستمر که نزديک به 2 سال طول کشيد، اين موضوع در اداره کل امور ايثارگران سپاه پاسداران مطرح شد که پس از بررسيهاي لازم اعلام کردند طرح ياد شده به اطلاع سرلشگر جعفري رسيده و با استقبال گرم و بسيار خوب وي روبرو شده است.
اسرافيلي اظهار داشت: فرمانده سپاه پاسداران به مديريت ايثارگران و معاون اجرايي سپاه دستور مؤکد داد تا طرح را پيگيري و اجرا کنند و آنها زمان برنامههاي تجليل و برگزاري ديدار با رهبري را با جديت از دفتر مقام معظم رهبري پيگيري کردند که اين برنامه از برنامههاي اصلي همايش به شمار ميرفت. پذيرفته شدن طرح تجليل از جانبازان نخاعي، باعث شد ما نيز با جديت و تلاش مضاعفي کار را دنبال کنيم.
اين جانباز نخاعي دفاع مقدس اضافه کرد: اداره ايثارگران سپاه اين موضوع را مجدداً با بنياد شهيد و امور ايثارگران مطرح کرد که به فضل خدا، هماهنگي، همکاري و استقبال لازم از سوي بنيادشهيد نيز به عمل آمد. طي جلسات متعدد بين نمايندگان اداره ايثارگران سپاه، بنياد شهيد و امور ايثارگران و انجمن جانبازان نخاعي، ابعاد و جوانب طرح مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفت و درخواست شد از همه جانبازان نخاعي گردني که حدود 220 نفر هستند، با اهدا نشان ملي ايثار تجليل شوند وليکن به لحاظ محدوديت فضاي موجود و توان خدماترساني مطلوب، قرار شد برگزاري اين همايش در فاز نخست با حضور 57 جانباز از نيروهاي مسلح، جانبازان دوران انقلاب، جانبازان بسيجي و سرباز صورت گيرد.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاشهاي مجدانه رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران ظرف مدت 5 روز در هيئت دولت مصوب شد تا نشان درجه 3 ايثار به جانبازان نخاعي گردني اعطا شود؛ هر چند انتظار ميرفت با توجه به سطح ضايعه وارده صبر و تحمل بيشترين مشقات جانباري، نشان درجه يک ايثار درنظر گرفته ميشد؛ بنابراين زمان برگزاري اين همايش از 4 تا 8 مهرماه تعيين شد.
اسرافيلي بيان کرد: برخي جانبازان با وسيله نقليه به صورت زميني و 26 نفر از جانبازان و خانوادههايشان با هواپيما به تهران آمدند که برنامه استقبال رسمي نظامي با هماهنگي سپاه پاسداران توسط دژبان کل سپاه در ترمينال 3 فرودگاه مهرآباد به صورت اختصاصي به اجرا درآمد و اين عزيزان با مشايعت نمايندگان سپاه پاسداران، بنياد شهيد و امور ايثارگران، انجمن جانبازان نخاعي و همکاري راهنمايي و رانندگي تهران در هتل مستقر شدند؛ اما متأسفانه پوشش رسانهاي براي به تصوير کشيدن اين حضور به طور شايسته صورت نگرفت.
وي افزود: 5 مهرماه مراسم افتتاحيه همايش برگزار شد و عصر همان روز برنامه ديدار با رهبري را به اطلاع جانبازان و خانوادههاي آنها رسانديم که آن شب براي جانبازان شب به ياد ماندني بود. روز ششم مهرماه ديدار با رهبر معظم انقلاب شور و شوق خاصي در بين عزيزان ايجاد کرده بود.
اسرافيلي گفت: جانبازان وارد حسينيه شدند و خاطرات دلدادگي و وفاداري رزمندگان بار ديگر در دلها زنده شد؛ اين ديدار يک ديدار معمولي نبود بلکه عرصه عشقبازي بود و رزمندگان دفاع مقدس و جانبازان سرفراز، گرد شمع مولاي جانباز و درد کشيدهشان «سيد علي» عزيز حلقه وصل زده بودند؛ بوسه جانبازان بر دست و روي مولايشان مهر و امضاي ديگري براي تبعيت از ايشان و اعلام آمادگي براي ايثار باقيمانده جان و وجودشان در راه آرمانهاي انقلاب اسلامي بود و بوسههاي گرم و مکرر رهبر معظم انقلاب بر صورت و پيشاني جانبازان، مهر افتخاري است که نايب امام عصر (عج) بر اين همه صبر و استقامت جانبازان در راه خدا زده است که هرگز فراموش نميشود.
اين جانباز نخاعي دفاع مقدس خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در آن ديدار فرمودند «امروز اگر جانبازان به طور شاخص در جامعه نشان داده شوند و مورد تکريم قرار گيرند، اين تجسم واقعي ايثار است» در اينجا وظيفه صدا و سيما و مطبوعات سنگينتر ميشود؛ اميدواريم با اشاعه فرهنگ ايثار و شهادت و معرفي ايثارگران به جامعه تلاش بيشتري کنند. امام خامنهاي در ادامه فرمودند «انشاءالله اين کار هر سال انجام بگيرد و آن را تکميل کنند و تکامل بخشند».
وي ادامه داد: فرمانده کل قوا در ادامه بيانات خطاب به همسران جانبازان فرمودند «من واقعاً از تمام همسران محترم، صميمانه و از ته دل تشکر ميکنم. اين خانمها بدانند که اجر آنها در خدمت صادقانه و با روي خوش به اين جانباز يکي از بزرگترين ايثارهاست. يکي از برجستهترين جهادهاست و پيش خداي متعال اجرهاي بزرگ دارد» اين فرمايش حضرت آقا موجب سرور قلبي اين همسران فداکار و ايثارگر شد.
اسرافيلي يادآور شد: جمعي از اعضاي هيئت مديره و گروه پيگيري انجمن جانبازان نخاعي که جزو عوامل اجرايي و پيشنهاددهنده طرح بودند در محضر حضرت آقا به بيان مشکلات و مسائل ايثارگران پرداختند و زماني که موضوع لايحه جامع خدماترساني به ايثارگران مطرح شد، ايشان فرمودند «در جريان هستم».
وي بيان کرد: عنايت ويژه رهبر معظم انقلاب، مسئوليت همه ما اعم از سپاه پاسداران، بنياد شهيد و انجمن جانبازان نخاعي سنگينتر کرده است لذا هيئت مديره انجمن جانبازان نخاعي با پايان يافتن محور نخست اين همايش طي مکاتبهاي با فرمانده سپاه پاسداران و رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران اعلام آمادگي کرد با روحيه مضاعف در برنامهريزي و تمام مراحل طرحهاي آينده مشارکت داشته باشد.
نايب رئيس هيئت مديره انجمن جانبازان نخاعي بيان کرد: در ادامه برگزاري اين همايش، رئيسجمهور نيز عليرغم فشردگي کار و خستگي سفر به سازمان ملل به هتل محل اقامت جانبازان آمد و با سخنان گرم و صميمي خود و قدرداني از جانبازان، همسران و خانوادهشان نشان درجه 3 ايثار را به 55 نفر از جانبازان اعطا کردند؛ در اين ديدار رئيس جمهور گفتوگوي صميمانهاي با جانبازان و خانوادههايشان داشت و حدود يک ساعت در جلسهاي با حضور هيئتمديره انجمن جانبازان نخاعي و گروه پيگيري انجمن جانبازان نخاعي حضور پيدا کرد.
وي افزود: از توضيحاتي که رئيسجمهور در جمع خصوصي ما داشت، چنين استنباط ميشد که در برخي موارد کمبود منابع و موانع قانوني امکان خدماترساني بيشتر را با توجه به علاقه و ارادتي که به ايثارگران دارد، ميسر نميکند و اميدوارم که اين کمبودها و موانع سر راه به نحو مطلوب برطرف شود.
اسرافيلي اظهار داشت: روز پنجشنبه اداي احترام به رهبر کبير انقلاب و بنيانگذار جمهوري اسلامي با حضور جانبازان برگزار شد و عصر پنجشنبه اين حماسهآفرينان ميهمان باغموزه دفاع مقدس و شهرداري تهران بودند؛ روز جمعه نيز دوستان عزيز با بدرقه سپاه پاسداران به استانهاي خود بازگشتند که استقبال رسمي و خيلي خوبي از سوي سازمانهاي بنياد شهيد و مسئولان برخي استانها به ويژه مسئولان استان خراسان رضوي از جانبازان عزيز انجام شد.
وي ادامه داد: اين همايش نخستين مراسم رسمي براي حضور و تجليل از جانبازاني بود که در ميان آحاد جامعه ايثارگري و ساير جانبازان با مشکلات عديده و غيرقابل وصفي روبرو هستند که با ديدارشان با رهبر جانبازمان به اوج شکوه رسيد؛ بايد اعتراف کرد که اين همايش سه روزه يکي از بزرگترين رويدادهاي فرهنگي بود که به اجرا درآمد اما متأسفانه رسانهها به طور شايسته به پوشش اين برنامه نپرداختند تا نه تنها مردم کشورمان بلکه مردم همه دنيا با نمادهاي مظلوميت و معصوميت آشنا شوند.
اسرافيلي البته تأکيد کرد: روي ديگر اين انتقاد به مسئولان و متوليان برگزاري اين همايش نيز باز ميگردد که با توجه به عمق و گستردگي اين رويداد فرهنگي عظيم، ميتوانستند با دعوت به موقع و مناسب از اصحاب رسانه با بهرهگيري از قدرت انتقال اخبار در انعکاس شايسته اين واقعه زيبا و تاريخي کمال بهره را ببرند.
نايب رئيس هيئت مديره انجمن جانبازان نخاعي با بيان اينکه اين همايش در آينده نيز ادامه خواهد داشت، افزود: پس از برگزاري اين مراسم، بسياري از جانبازان نخاعي گردني طي تماسهاي مکرر درخواست ادامه برگزاري اين مراسمات را داشتند که اميدواريم طبق درخواست قبلي که پذيرفته شده و بر اساس تأکيد مقام عظماي ولايت از بقيه اين جانبازان نيز تجليل شايستهاي به عمل آيد.