سرپرست بنیاد شهید اردبیل:

اقتدار و عظمت کنونی کشور در سایه ایثارگری شهداست

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل گفت: فرهنگ شهادت‌طلبی در جامعه ما به کانون استقامت و مقابله با هجمه‌ها و فشارهای دشمنان تبدیل شده است و اقتدار و عظمت کنونی کشور و ملت ما در سایه ایثارگری شهدا به دست آمده و ما این را قدر می‌دانیم.
کد خبر: ۱۳۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲ - 08March 2014

اقتدار و عظمت کنونی کشور در سایه ایثارگری شهداست

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "علی منصور لکورج" سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل در مراسم تجلیل از مقام شهدای اردبیل اظهار کرد: ما امروز با بهرهگیری از فرهنگ شهادت به تمام دنیا ثابت کردیم که روی اصول و اعتقادات اسلامی و دینی ایستادهایم و هرگز از مرگ در راه خدا نمیهراسیم که این همان حفظ روحیه شهادتطلبی، شجاعت و گذشت واقعی است.

 وی با یادآوری اینکه فرهنگ شهادتطلبی در جامعه ما به کانون استقامت و مقابله با هجمهها و فشارهای دشمنان تبدیل شده است، افزود: اقتدار و عظمت کنونی کشور و ملت ما در سایه ایثارگری شهدا به دست آمده و ما این را قدر میدانیم.
 
لکورج با بیان اینکه این فرهنگ امروز در بین جوانان ما تقویت شده و به مرز خودباوری حقیقی رسیده است، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که با تقویت همین فرهنگ میتوانیم بر دشمنان غلبه کرده و حتی روحیه تفوقطلبی آنها را از بین ببریم هر چند عدهای سعی میکنند ارزشهای انقلابی و مسیر شهدای ما را تضعیف شده و بیمحتوا نشان دهند اما وظیفه ماست که در مناسبتهای مختلف به تداوم راه عزتمندانه شهدا تکیه کنیم و در این زمینه سعی داشته باشیم تا بیش از گذشته بتوانیم انقلاب اسلامی و ارزشها و مبانی آن را تقویت کنیم.
 
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل اذعان کرد: جمهوری اسلامی ایران امروز در سایه فرهنگ شهادت و ایثار با تمامی دشمنان داخلی و خارجی و بدخواهان نظام اسلامی مقابله کرده و حاضر نیست در مسیر رو به جلوی خود کوچکترین باجی را به دشمنان بدهد.
 

لکورج در پایان با گرامیداشت یاد و نام شهدای گرانسنگ اردبیل، روز شهید و شهادت را گرامی داشت و یادآور شد: 22 اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و روز بزرگداشت شهداست که در همین روز برنامههای مناسبتی متنوعی تدارک دیده شده تا مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار