سردار احمدی خبر داد

فعالیت بیش از ۲۰۰ هزار خراسانی در حلقه‌های صالحین

فرمانده سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی گفت: هر یک از حلقه‌های صالحین‌ استان از ۱۶ تا ۲۲ نفر تشکیل شده است که مجموع این نیروها بیش از ۲۰۰ هزار بسیجی فعال است.
کد خبر: ۱۳۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴ - 10March 2014

فعالیت بیش از ۲۰۰ هزار خراسانی در حلقه‌های صالحین

 به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار "غلامرضا احمدی" فرمانده سپاه امام رضا(ع) صبح امروز در نشست خبری جشنواره برترینهای شجره طیبه صالحین که در مقر مجتمع آیههای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: جشنوارهای که پنجشنبه ۲۲ اسفند امسال برگزار میشود یک ارزیابی از مأموریت پنج ساله برترینهاست که در فرآیندی دو ماهه شناسایی شدهاند و قرار است نزدیک به ۷۰ نفر از این بسیجیان مورد تقدیر قرار بگیرند.

سردار احمدی با بیان اینکه برترینهای این مأموریت پنج ساله به عنوان الگو معرفی میشوند، تصریح کرد: در بین این برنامههای تشویقی ۲۲ کمک هزینه به حلقههای صالحین ارائه میشود و ۶ نفر کمک هزینه حج عمره میگیرند و ۲۹ نفر از کمک هزینه سفر به عتبات عالیات بهرهمند میشوند و همچنین ۱۲ نفر هم کمک هزینه زیارتی مشهد مقدس را دریافت میکنند.

وی با تأکید بر این که رسالت حلقههای صالحین، رسالتی تربیتی است گفت: بخشی از اقدامات ما در این زمینه در فعالیتهای عملی و بخشی دیگر از آن در قالبها و چارچوبهای تئوریک ارائه میشود.

سردار احمدی خاطرنشان کرد: این پروژه ما را قادر میسازد تا اقشار مختلف جامعه را به تربیت صحیح اسلامی و تغییر در رفتار آنها موثر باشیم و میشود امیدوار بود تا جامعه اسلامی ما به لطف و عنایت خداوند متعال که بعد از سی سال هجمه دشمن مورد تهدیدات فرهنگی قرار گرفته است در برابر این تهدیدات مقاوم شود.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) عنوان کرد: احساس ما این است که استحکام جامعه ما در روحیه ضد استکباری و تحمل مشکلات و مصائب امر مهمی است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی با اشاره به برخی تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت مقابله با توطئهها و دسیسههای دشمن اظهار کرد: هر حلقه صالحین ما از ۱۶ تا ۲۲ نفر تشکیل میشود که سقف کل این نیروها رقمی معادل ۲۰۰ هزار بسیجی فعال است.

وی عضویت در حلقههای صالحین را یکی از شرایط عضویت در بسیج دانست و افزود: وجه غالب ما در حلقههای صالحین مبارزه با جنگ نرم است و این بدان معنی نیست که ما از جنگ سخت غافل شدهایم.

سردار احمدی عنوان کرد: این مجموعه تنها یک حلقه نیست و سلسله مراتب خاص خود را دارد، در هر مرکز استان یک استاد و ۳۵ مربی وجود دارند که ۵۰۰ مربی برجسته زیر نظر آنها فعالیت میکنند و سپس در رأس هر گروه ۲۲ نفره یک سرگروه قرار دارد که در مجموع شبکه صالحین را کامل میسازد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) تصریح کرد: همه ما در حلقههای صالحین در حال تلاشی آموزشی، تربیتی و علمی هستیم و هسته مرکزی ما در قم است که اساتید ما در آنجا زیر نظر استاد برجستهای خط و مشی کاری خود را دریافت میکنند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار