خاطرات نوجوانی که به همراه پدرش به اسارت درآمدند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، این کتاب که به تازگی توسط سوره مهر به چاپ پنجم رسیده است از سه فصل مجزا تشکیل شده که هر فصل شامل عناوین و مطالب مختلفی است.
در فصل اول کتاب از شروع جنگ در آبادان، مختصری از زندگی خود و خانواده، آغاز تحصیلات، شیطنتهای کودکی تا خاطرات سال ۱۳۵۹ را بیان شده است.
فصل دوم به شروع جنگ تحمیلی با انفجار اولین بمب در آبادان، ترک شهر و بازگشت مجدد به آبادان و وقایعی که رخ داده تا اسارت بدست عراقیها پرداخته شده است.
فصل سوم کتاب به حال و هوای جبهه میپردازد. وضعیتی که قنبرعلی شوق رفتن به جبهه را داشت و بالاخره موفقمی شود. در صفحات انتهایی کتاب نیز راوی به بیان خاطرات پس از اسارات و همچنین زندگی شخصی خود پرداخته است.
گفتنی است کتاب «بزرگمرد کوچک» در قطع رقعی و در شمارگان دو هزارو پانصد نسخه توسط انتشارات سوره مهر به چاپ پنجم رسیده است.


