یک خبرگزاری روسی تحلیل کرد؛

مذاکرات سازش به معنی حل بحران فلسطین نیست

به دلیل مخالفت برخی گروه های مهم فلسطینی با مذاکرات سازش و عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به تعهداتش نباید انتظار داشت مذاکرات صلح اخیر بین اسرائیل و فلسطین به حل بحران فلسطین منتج شود.
کد خبر: ۱۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۲ - 01August 2013

مذاکرات سازش به معنی حل بحران فلسطین نیست

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، در حالی که در روزهای اخیر شاهد تلاش های امریکا برای میانجی گری بین اسرائیل با گروه های فلسطینی برای آغاز مذاکرات صلح بوده ایم و این مذاکرات نیز با حضور نمایندگان طرفین در واشنگتن آغاز شده است، به دلایلی که برخی از آنها نیز در تاریخ تجربه شده است نباید انتتظار داشت این مذاکرات به حل بحران فلسطین منجر گردد.

در شرایطی که در روز دوشنبه شاهد از سرگیری مذاکرات سازش بین محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با میانجی گری جان کری وزیر امور خارجه امریکا در واشنگتن بودیم که بیشتر واکنش های مطرح شده به این دور از مذاکرات عمدتا بر این موضوع تاکید دارند که این روند به حل بحران فلسطین منتهی نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری "راشا تودی" روسیه: به دلایلی از سوی دو طرف مذاکرات یعنی عدم پایبندی اسرائیل به تعهدات خود در قبال فلسطینیان و همچنین مخالفت برخی گروه های مهم فلسطینی مانند حماس و جهاد اسلامی  با آغاز مذاکرات در زمان کنونی می توان بیان داشت که حتی در صورت موفقیت نمایندگان فلسطین و رژیم صهیونیستی به دستیابی به توافقی در مذاکرات صلح، این توافقات اجرایی نخواهد شد.

در واقع اجرایی شدن هر معاهده و توافقی نیازمند پایبندی هر دو طرف به آن توافق و همچنین اجماع داخلی کافی در پذیرش این توافقات است. شرایطی که در میان گروه های فلسطینی وجود ندارد و به دلیل مخالفت برخی از این گروه ها با آغاز مذاکرات نباید انتظار داشت نتیجه این مذاکرات مورد توافق آنها قرار گیرد.

نکته مهم دیگر در این رابطه این موضوع می باشد که همانطور که تجربه شش دهه گذشته نشان داده است رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در قبال فلسطنیان پابند نبوده و نخواهد بود و این موضوع حل مشکل دو طرف را به وسیله برگزاری مذاکرات صلح با مشکل مواجه می کند. بدین نحو که تجربه مذاکرات قبلی نشان داده است صهیونیست ها بدون توجه به روند مذاکرات شهرک سازی خود در مناطق فلسطینیان را ادامه داده اند و با بی توجهی به خواسته های گروه های فلسطینی و توافقات صورت گرفته سیاست های خود را تعقیب نموده اند؛ امری که انتظار می رود بعد از مذاکرات کنونی صلح بین دو طرف نیز شاهد آن باشیم.

برچسب ها: فلسطین ، مذاکرات صلح
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار