سردار حزنی در گفت‌وگو با دفاع مقدس:

امیدوارم محرومیت در جمهوری اسلامی ریشه‌کن شود

فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم‏‌الانبیاء(ص) گفت: یکى از بهترین مأموریت‌‏هاى سپاه مردم‌دارى، مردم‌‏یارى و مردم‌دوستى است که قرارگاه سازندگى خاتم‌‏الانبیاء(ص) در این زمینه در دو قسمت قرارگاه کوثر و قرارگاه مرکزى انجام وظیفه می‌کند.
کد خبر: ۱۶۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱ - 23April 2014

امیدوارم محرومیت در جمهوری اسلامی ریشه‌کن شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سال 1393 با عنوان «سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملى و مدیریت جهادى» نقطه عطفى در حلقه تکمیلى شعارهاى راهبردى کشور محسوب میشود. تعیین لفظ جهاد در شعار امسال نشان از اهمیت و وزن اجراى طرحهاى بزرگ راهبردى در سطوح فرهنگ و به ویژه اقتصادی کشور دارد.

"جهاد" اصطلاحى است که بعد از پیروزى انقلاب شکوهمند اسلامى، به کار رفت تا این واژه در کنار واژگان ارزشى دیگر به انقلاب اسلامى معنى و مفهوم معنوى و ارزشى دهد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که زاییده و برگرفته از بطن و ریشه انقلاب اسلامی است از جمله نهادهایی است که با عملکرد موفق خود در عرصههای دفاعی، فرهنگی، سازندگی و... جهاد را در عمل معنا کرده است.

اینکه رهبر معظم انقلاب در اهمیت فرهنگ و اقتصاد، شعار سال را تعیین میکنند و در فرمایشات نوروزی خود اشاره میفرمایند که سال گذشته حماسه سیاسی رقم خورد و اکنون نوبت حماسه اقتصادی است، زمینههای گستردهای را در این عرصه مدنظر داشتهاند که محرومیتزدایی و رفع مشکلات و کاستی هموطنان عزیزمان در مناطق محروم از جمله این موارد است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که همواره در جهت تحقق منویات مقام عظمای ولایت گام برداشته است، از جمله فعالترین و جهادیترین نهادهایی است که در این عرصه با تمام قوا وارد عمل شده و اقدامات ارزندهای را ارائه کرده است.   

در این راستا، سردار سید ضیاءالدین حزنی، فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) در گفتوگو با خبرگزاری دفاع مقدس، گفت: ما رابط بین مردم، دولت و دستگاههاى اجرایى هستیم، چون خودمان از مردم، با مردم و در خدمت مردم هستیم. من معتقدم که یکى از بهترین مأموریتهاى سپاه مردمدارى و مردمیارى و مردمدوستى است که قرارگاه سازندگى خاتمالانبیاء(ص) در دو قسمت قرارگاه کوثر و قرارگاه مرکزى انجام وظیفه میکند.

سردار حزنی در خصوص ارائه خدمات به ویژه در زمینه بهداشتی در مناطق محروم بیان کرد: تاکنون 42 هزار بسته بهداشتى در روستاهایى که فاقد خانه بهداشت بودند توزیع کردهایم که آموزش مربوط نیز توسط پزشکان و پزشکیاران ارائه شده است. یکى از کارهاى مهم که در این زمینه میتوان به آن اشاره کرد برپایى بیمارستانهاى صحرایى است. بیمارستانهاى صحرایى تا به امروز خدمات بسیار خوبى در تمام زمینههاى داخلى، قلب، چشم، دندانپزشکى، زنان و حتى عملهاى جراحى تخصصى ارائه کردهاند.

فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتمالانبیاء(ص) در ادامه و در خصوص هزینههای بالایی که این پروژهها برای سپاه به دنبال دارد، افزود: وقتى 12هزار پروژه محرومیتزدایى را به طور متوسط ضرب در 60 میلیون تومان کنید به رقم تقریبى هزینه شده دست پیدا خواهید کرد، در صورتى که بعضى از پروژهها هزینه میلیاردى دارد، ولى ما دنبال عدد و رقم نیستیم. فرمانده کل سپاه گفتهاند سعى کنید در درجه اول رضایت خدا را جلب کنید که رضایت خدا اگر جلب شود، خود به خود رضایت مردم هم حاصل میشود. ما از مازاد امکانات پروژههاى در دست اقدام مانند مازاد میلگرد، شن و ماسه، لوازم و... تا شعاع 70 کیلومترى در پروژههایى که مورد نیاز اهالى باشد استفاده میکنیم.

وی خاطرنشان کرد: فعالیتهاى ما در روستاهاى دورافتاده و فوقالعاده محروم مرزى و حساس انجام میشود. توجه به استحکام در ساخت و سازها و پرهیز از نگاه سودجویانه در اجراى آنها همواره مدنظر بوده تا کارى که در روستاها انجام میدهیم همواره به نحو احسن و مورد تأیید باشد.

سردار حزنی در پاسخ به این سوال که، وقتى سپاه در این سطح وارد فعالیت شود ممکن است وزارتخانهها و نهادهای ذیربط از زیر بار مسئولیت شانه خالى کنند، گفت: ورود قرارگاه در عرصههاى محرومیتزدایى به شکلى مطرح مى شود که نزد افکار عمومى، قرارگاه به عنوان مسئول محرومیتزدایى شناخته نشود، چون این مسئله باعث مى شود که توقعات از قرارگاه و بالطبع از سپاه بالا برود. باید فضایى را ایجاد کنیم که همه با هم کار کنیم و نباید از هم دور شویم و باید اقداماتى انجام شود که ما به هم نزدیک شویم. ما به مردم خیلى بدهکاریم، مگر این مردم شهید ندادند؟ مگر در جنگ با ما همراهى نکردند؟ چرا باید در این سطح از فقر زندگى کنند؟ آیا ابتداییترین امکانات حق اینها نیست؟ همه ما کوتاهى کردهایم و باید جبران کنیم.

فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتمالانبیاء(ص)، در خصوص نگاه جهادی، انقلابی و دلسوزانه فرماندهان سپاه به مسئله مهم محرومیتزدایی که از دغدغههای مقام معظم رهبری نیز هست، اظهار داشت:  من از فرماندهان مردمدوست و مردمدار سپاه تشکر مىکنم که به مردم احترام میگذارند و رفع مشکلات مردم در رأس فعالیتها و مسئولیتهاى ایشان جاى دارد. بعضى افراد وقتى به پست و مقامى میرسند دیگر به مردم اهمیت نمیدهند. اینکه ما در یک روستا ـ که به اعتقاد من روستاییان بهترین مردم ایران هستند ـ مى رویم و جلسه میگذاریم و مشکلات آنها را حل میکنیم، فقط باعث رضایت خدا خواهد شد. وقتى کارى براى مردم محروم و خوب انجام میدهیم و خنده را برلبان محرومین میبینیم  قلباً شاد میشویم.

وی در ادامه افزود: یک روستایى به من میگفت "اگر سپاه نبود واقعاً دنیا نبود"؛ این اوج قدرشناسى مردم است و ما هم باید قدر این مردم را بدانیم. باید این نگاه مردمى نسبت به تمامى وزارتخانه ها و نهادها و ارگانها جارى و سارى شود.

سردار حزنی در پایان خاطرنشان کرد: از مسئولین سپاه تشکر میکنم،  به خصوص از رهبر معظم انقلاب تشکر خاص دارم که به سپاه اجازه دادند با ورود به این مسائل بحث مردم دارى و محرومیت زدایى را در قرارگاه پیگیرى کنیم و ما باید از این طریق به طور کامل در کنار مردم باشیم و با این مأموریت حرکت کنیم. امیدواریم روزى برسد که محرومیت در جمهورى اسلامى ریشهکن شود و این ظرفیت در جمهورى اسلامى وجود دارد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار