سالگرد تنفیذ ریاست جمهوری دولتمرد مردم؛

رجایی رئیس جمهوری عدالت محور و ساده زیست/ وظیفه و تخلف از نگاه شهید رجایی

رجایی مدام تلاش می کرد که امکانات مورد نیاز جبهه را از سراسر کشور تأمین و به موقع به رزمندگان برساند. او تلاش فراوانی نسبت به ساماندهی آوارگان جنگ زده انجام داد و شهرهای کمتر آسیب دیده از جنگ را پذیرای آنان ساخت.
کد خبر: ۱۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۲ - 03August 2013

رجایی رئیس جمهوری عدالت محور و ساده زیست/ وظیفه و تخلف از نگاه شهید رجایی

خبرگزاری دفاع مقدس: پس از عزل دکتر سید ابوالحسن بنی صدر از فرماندهی کل قوا و رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر عدم کفایت سیاسی وی، منافقین اقدام به افزایش بحران های امنیتی کشور از طریق ترور مسئولین بلندپایه ی کشور و مردم کوچه و بازار نمودند. مدتی بعد بنی صدر به همراه مسعود رجوی سرکرده ی گروهک منحط و تروریستی منافقین به فرانسه گریخت.

پس از اقدامات تروریستی ششم و هفتم تیرماه 1360 که کشور بسیاری از عناصر مهم خویش را از دست داده بود. یکی از گزینه های مسئولین جهت کاندیداتوری برای ترمیم پست ریاست جمهوری محمد علی رجایی نخست وزیر دولت پیشین و وزیر آموزش و پرورش دولت موقت بود.
 
در انتخابات دور دوم ریاست جمهوری اسلامی ایران رجایی با رأی بالایی از سوی ملت انتخاب شد. حضرت امام (ره) نیز در یازدهم مرداد ماه 1360 حکم ریاست جمهوری او را تنفیذ کرد. رجایی دکتر محمد جواد باهنر را به عنوان نخست وزیر برگزید و باهنر را مأمور معرفی وزرا به مجلس نمود.
 
کشور آرام آرام می رفت تا پس از آن همه بحران آرامش را تجربه کند ولی منافقین از انتخاب عناصر انقلابی و هماهنگ با خط حضرت امام خمینی (ره) خشمگین شدند و کمتر از یک ماه بعد کینه ی خود را نسبت به رجایی و باهنر با انفجار محل دفتر نخست وزیری که در آن ایام جلسات شورای امنیت کشور در آن برگزار می شد نشان دادند. رئیس جمهور و نخست وزیر انقلابی ملت ایران در هشتم شهریور ماه 1360 به شهادت رسیدند و از جوشش خونشان نهال انقلاب اسلامی رشد کرد و امروز پربارتر از سالهای گذشته همچنان با قدرت کشور را به پیش می برد.
 
رویکرد رئیس جمهور جدید عدالت محوری و ساده زیستی
 
محمد علی رجایی همواره یار و مددکار مستضعفان بود. او طرحی را جهت به حداقل رساندن مشکلات سالخوردگان کشور به اجرا گذاشت. در این طرح نسبت به اعطای کالاهای ضروری به آنان همت گماشته شده بود. رجایی با فقرا زیست، برای فقرا کار کرد و در راه حفظ سربلندی مستضعفان نیز به شهادت رسید.
 
یکی از جملاتی که شهید رجایی برای همه ی ما و خصوصاً مسئولین کشور به یادگار نهاده این است که می گفت: اگر سر وقت سر کار بیاییم و از آنطرف دیرتر برویم، وظیفه است و اگر هم دیر آمدیم و زود هم رفتیم تخلف است.
 
او تا دیروقت برای ملت خدمت می کرد. تازه وقتی کارهای جاری کشور تمام می شد آخر وقت می رفت درجلسه ی اتاق جنگ می نشست و در طراحی عملیات نظامی علیه صدامیان به قصد  اخراج متجاوزان بعثی از میهن اسلامیمان حضوری فعال داشت. این شهید بزرگوار در دوران سخت نخست وزیری بیشترین تلاش را برای پشتیبانی رزمندگان اسلام در جبهه ها از خود نشان می داد.
 
رجایی مدام تلاش می کرد که امکانات مورد نیاز جبهه را از سراسر کشور تأمین و به موقع به رزمندگان برساند. او تلاش فراوانی نسبت به ساماندهی آوارگان جنگ زده انجام داد و شهرهای کمتر آسیب دیده از جنگ را پذیرای آنان ساخت.
 
شهید رجایی الگوی صبر و متانت بود. در زمانی که نخست وزیر کشور بود ولی همواره مورد توهین و تحقیر ریاست جمهور وقت در همه ی جلسات خصوصی و عمومی واقع می شد. رئیس جمهور حتی در روزنامه ی متعلق به خودش هم به رجایی که به نوعی نماینده ی حزب اللهی های کشور بود حمله می کرد و عبارات تندی را علیه وی استفاده می نمود؛ اما رجایی همیشه با خونسردی و متانت برخورد می کرد و همواره کریمانه از این همه تهمت و افترا که به او می بستند می گذشت.
 
جمیع رفتارهای معنوی شهید رجایی سبب شد که نوع نگرش وی به حکومت داری به نوعی مورد توجه مسئولان کشور قرار گیرد و این روزها همه ولو به زبان، خود را رهرو راه این شهید ولایت مدار و عدالت خواه می پندارند. آری منش بزرگوارانه ی رجایی در همه ی عالم، امکان اجرا شدن دارد و می توان آن شهید والامقام را حقیقتاً دولتمرد مردم نامید.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار