حجت الاسلام ابوترابی:

ایران توان بازدارندگی بالایی در دنیا دارد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قدرت دفاعی ایران در طول دو دهه بعد از جنگ تحمیلی به دست آمده و ما به یک قدرت بازدارنده بالا در دنیا دست یافته‌ایم.
کد خبر: ۱۷۳۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰ - 28April 2014

ایران توان بازدارندگی بالایی در دنیا دارد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجت الاسلام "محمدحسن ابوترابیفرد" نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست هماندیشی سیاسی واحد جوانان جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اقتصاد مقاومتی، گفت: نظام جمهوری اسلامی در طول سه دهه از عمر خود با ظرفیتهای ارزشمند و سرمایههای ماندگاری در حوزههای سیاسی، دفاعی، امنیتی، علمی، مدیریتی، فرهنگی و ظرفیتهای اقتصادی برخوردار بوده است و توانسته در این حوزه و بعضی دیگر از عرصهها جایگاه فاخر و برجستهای را به دست آورد.

ابوترابیفرد ادامه داد: جمهوری اسلامی امروز از نظر سیاسی یکی از با ثباتترین نظامهای سیاسی در جهان است و کسی نسبت به این موضوع تردید ندارد. البته در این عرصه با چالشهای فراوانی مثل جنگ تحمیلی روبرو بودیم.

وی تصریح کرد: البته انقلاب اسلامی توانست این چالشهای بزرگ را به یک فرصت استثنایی تبدیل کند.

نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارجاع پرونده جمهوری اسلامی به شورای امنیت و تحریم بانک مرکزی از نظر صاحبنظران امروز جامعه بینالملل مساوی با فروپاشی آن حکومت است، گفت: کشوری که بتواند از تحریم بانک مرکزی عبور کند یکی از با ثباتترین کشورهای دنیاست. یکی از دلایل همین ثبات نیز مذاکرات ژنو بود.

ابوترابیفرد گفت: مسائل سیاسی باعث میشود تا ما قدرت خودمان را از یاد ببریم، مسائلی مثل فتنه و نفاق، مسائل طبیعی و کوچکی هستند که نظام از این جریانات هم با قدرت عبور کرده و توانسته یک نظام سیاسی با ثبات را تشکیل دهد.

وی ادامه داد: ثبات سیاسی ما با کشورهای بزرگ دنیا تفاوت دارد زیرا در ثبات سیاسی ما مردمسالاری نیز همراه است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این ثبات سیاسی اقتدار سیاسی را خلق کرده و این یک اقتدار فاخر در دنیا است.

ابوترابیفرد ادامه داد: اقتدار سیاسی یک ظرفیت است که ما امروزه از آن برخورداریم. معتقدم مذاکرات ۱+۵ با جمهوری اسلامی یکی از روشنترین دلایل اقتدار سیاسی ایران است که در کنار این ظرفیتها ما از یک سطح بالای امنیت در ناامنترین نقطه این کره خاکی بهرهمندیم.

وی با تأکید بر اینکه امنیت یک سرمایه بزرگ و دستنیافتنی برای کشوری است که در جریان مخالفت سلطه حرکت میکند، گفت: یکی از مهمترین عوامل خلق رکود سیاسی در یک کشور ناامنی است.

نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به قدرت دفاعی جمهوری اسلامی گفت: قدرت دفاعی امروز در طول دو دهه بعد از جنگ تحمیلی به دست آمده است و ما را به یک قدرت بازدارنده بالا در دنیا تبدیل کرده است.

ابوترابی با اشاره به تهدیدات رئیسجمهور آمریکا مبنی بر روی میز بودن گزینه نظامی گفت: بیش از یک دهه است که رئیسجمهور آمریکا ما را به روی میز بودن گزینههای نظامیاش تهدید میکند اما آنها قدرت حمله به ایران را ندارند و این نشان از همان قدرت بازدارنده ما در جهان دارد.

وی با بیان اینکه قدرت علمی و تولید دانش به فناوری کار بزرگی است اما قدرتی است دستنیافتنی، گفت: جمهوری اسلامی ایران توانست این کار بزرگ در عرصه علمی را نیز انجام دهد و با تولید دانش به فناوری کارهای قابل قبولی را نیز انجام دهد.

نایبرئیس مجلس ادامه داد: در کنار این کارها هرچند برنامه قابل قبولی نداریم اما توانستهایم زیرساختهای کشور را در طول دو دهه بعد از دفاع مقدس به اندازه قابل قبولی آماده کنیم.

ابوترابی افزود: البته در دولتهای سازندگی، اصلاحات، نهم و دهم در زمینه علمی کارهایی انجام شده و این مجموعه کارها امروز تقریباً بیش از ۲هزار میلیارد تومان دلار ارزش آن است.

وی اظهار داشت: ما باید از نظر اقتصادی به یک موقعیت ممتاز و یک جایگاه فاخر با این ظرفیتهای علمی دست پیدا کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: یکی از اولویتهای اصلی کشور این است که یک اقتصاد پویای درونزا مبتنی بر تولید و یک اقتصاد دانشبنیان با نوآوری علمی و یک اقتصاد مبتنی بر مردم جدا از اقتصاد دولتی داشته باشیم.

ابوترابی با اعتقاد بر اینکه باید نگاهمان را مبتنی به یک نگاه برنامهمحور تبدیل کنیم، گفت: تحول در کشور زمانی صورت میگیرد که برنامهریزی ما علمی باشد.

وی ادامه داد: در فضای تعامل و هماهنگی که قانون تعریف میکند و قانونمداری او را ارتقاء میبخشد اگر اختلاف و تفاوت دیدگاهی رخ داد باید از مجاری قانونی مثل شورای حل اختلاف قوا حل شود اما اگر بنا به تقابل باشد نظارت گرهگشا نیست بلکه اعمال نظارتها به افزایش شکایات منجر میشود که باید اراده قوای سهگانه به تعامل و هماهنگی و اجماعسازی و حرکت قانون باشد و باید اولین حوزه نظارت از سیستمهای درونی همان سیستم نظارت شروع شود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار