رئیس بسیج سازندگی اردبیل خبر داد

اجرای ۶۷ پروژه محرومیت زدایی در مناطق روستایی استان اردبیل

رئیس بسیج سازندگی استان اردبیل گفت: ۶۷ پروژه محرومیت زدایی در مناطق محروم و روستایی این استان ‌در حوزه‌های مختلف اجرایی و برای استفاده تحویل روستائیان شده است.
کد خبر: ۱۹۲۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰ - 18May 2014

اجرای ۶۷ پروژه محرومیت زدایی در مناطق روستایی استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حمید امیریان در نشست ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت و جهادی در اردبیل اظهار کرد: طرح هجرت همه ساله برای رفع محرومیت در مناطق محروم روستایی همگام با سراسر کشور در استان اردبیل نیز با همکاری نیروهای جهادی اردبیل برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این گروه های جهادی مختلف اعم از دانش آموزی، دانشجویی، کشاورزی و سایر زمینه ها فعالیت کرده و با اعزام به مناطق محروم زمینه های فقرزادیی در این مناطق را فراهم می کنند که در حال حاضر 202 گروه جهادی در سطح استان اردبیل فعال هستند.

امیریان تصریح کرد: نیروهای جهادی در قالب طرح هجرت نه تنها در زمینه فقرزدایی مادی بلکه در قالب فرهنگی نیز به مناطق اعزام و با برگزاری کلاس های آموزشی، مشاوره های تحصیلی، کلاس های جبرانی و سایر خدمات آموزشی و فرهنگی برای فقرزدایی فرهنگی در مناطق محروم جهاد می کنند.

رئیس بسیج سازندگی استان اردبیل گفت: در مناطقی در سطح استان که به هیچ امکاناتی دسترسی نداشته و حتی در برخی از مناطق حتی از داشتن یک معلم محروم هستند، توسط گروه های جهادی چندین دوره کلاس برگزار شده و آموزش ارائه می شود که نتایج مثبت و مفید آن را نیز در استان شاهد هستیم.

وی اظهار کرد: در حوزه های عمرانی نیز گروه هایی در مناطق محروم و روستایی حاضر شده و با توجه به اینکه تعامل بسیج با مردم در حد مطلوبی است، به رفع مشکلات متعدد از جمله مسائل عمرانی روستایی و رساندن دغدغه های اهالی این مناطق به گوش مسئولان و پیگیری این امور به مردم منطقه کمک می کنند.

امیریان افزود: ما در حال حاضر در 8 عرصه جهادی نظیر بهداشت و درمان، منابع طبیعی، مهارت آموزی، آموزشی، عمرانی، خدمات رسانی و موارد دیگر در 150 روستا تا کنون فعالیت داشته و در این 8 حوزه به اعزام نیروهای جهادی در قالب طرح هجرت تلاش می کنیم تا چهره محرومیت و فقر را در مناطق روستایی و محروم تغییر دهیم.

مسئول مرکز حرکت های جهادی سازمان  بسیج سازندگی کشور نیز گفت: همه ساله 2 برنامه کشوری در استان ها شامل رسم هجرت و شکوه هجرت اجرا می شود که هر کدام با در نظر گرفتن زمان امتحانات دانش آموزی و دانشجویی و برخی موارد دیگر اجرا می شود.

محمد مظفری بیان کرد: رسم هجرت در اواخر اردیبهشت و قبل از شروع اردوها ماه برگزار می شود و اردوها در زمان فراغت دانش آموزان و دانشجویان در فصل تابستان و بعد از امتحانات حرکت به سمت مناطق محروم و روستایی آغاز می شود.

وی اظهار کرد: بنابراین برنامه ای را داریم تحت عنوان رسم هجرت که در آن اطلاعات نیروهای جهادی را به روز می کنیم  و در موارد لازم آسیب شناسی می کنیم که در موارد گذشته اگر نقص و نارسایی و ایرادی بوده مطرح شود تا بتوانیم حرکت را تا جایی که می توانیم بی عیب و نقص تر پیاده کنیم.

مسئول مرکز حرکت های جهادی سازمان  بسیج سازندگی کشور تصریح کرد: این اردوها عرصه ها و اشکال متفاوتی دارد که بخشی از آن ارودهای جهادی دانشجویی، بخشی طلاب و بخشی دانش آموزی و  شامل مساجد و محلات است.

مظفری با اشاره به استقلال برنامه رسم هجرت در استان ها بیان کرد: ما در سال های 86 و 87  که شروع این مراسم بود آن را با مرکزیت تهران برگزار کرده و با دعوت افراد به تهران برنامه را اجرا می کردیم، اما اکنون که توسعه پیدا کرده و در کل کشور نهادینه شده استان ها خود با استقلال در این زمینه از سال 89 به بعد به شکل مستقل برنامه رسم هجرت را برگزار می کنیم.

وی افزود: علاوه بر رسم هجرت، شکوه هجرت برنامه دیگری است که این برنامه بعد از انجام اردوهای هجرت اجرا می شود و بیشتر برنامه های تجلیلی از شرکت کنندکان برتر در اردوهای جهادی است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار