امیر پوردستان خبر داد

۳ رزمایش تخصصی تیپ ۶۵، پهپاد و سایبری تا پایان سال برگزار می‌شود

فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری سه رزمایش تخصصی این نیرو تا پایان سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۹۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹ - 23May 2014

۳ رزمایش تخصصی تیپ ۶۵، پهپاد و سایبری تا پایان سال برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، امیر "احمدرضا پوردستان" فرمانده نیروی زمینی ارتش پس از شلیک موشکهای نازعات و فجر 5، با بیان اینکه اصلیترین هدف ما در رزمایش امروز ارتقاء توان عملیاتی نزاجا است، گفت: نزاجا امروز یکی از نیروهای مهم مسلح کشورمان است که ماموریت حفاظت و حراست از مرزها را برعهده دارد و در این جهت باید قابلیتهای خود را افزایش دهد.
 
وی افزود: برگزاری رزمایش همان حرکت دادن به یگانهای عملیاتی است تا قابلیت انعطاف و پاسخگویی نیروها افزایش یابد.
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه ما سال گذشته یک رزمایش تحقیقاتی را در کاشان انجام داده بودیم، اظهار داشت: هدف از برگزاری آن رزمایش کاهش تلفات نیرو بود، چرا که وقتی ما در صحنه رزم مهمات قرار میگیریم تعداد نفرات به کیلومتر مربع زیاد هستند و در نتیجه به دنبال کم کردن چگالی نفرات از کیلومتر مربع بودیم تا هم نفرات آسیب دیده ما در صحنه واقعی کم شود و هم دشمن آسیب بیشتری ببیند.
 
وی با اشاره به رزمایش موشکی امروز نزاجا، گفت: ما ارتباط خوبی را با صنعت دفاعی برقرار کردهایم و موفق شدیم هم برد راکتاندازهایمان و هم قدرت تخریب را افزایش دهیم، اما به این بسنده نمیکنیم و به دنبال موفقیتهای بیشتر خواهیم بود.
 
امیر پوردستان با بیان اینکه در حال رایزنی برای اضافه کردن راکتهایی با برد عمیق به نزاجا هستیم، اظهار داشت: این نیاز ما در حوزه تاکتیکی است تا بتوانیم عقبه دشمن را بزنیم.
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش از برگزاری سه رزمایش تخصصی دیگر تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: ما یک رزمایش تخصصی تیپ 65 نوحد، یک رزمایش تخصصی پهپاد و یک رزمایش تخصصی سایبری را در دستور کار داریم.
 
وی در پایان تصریح کرد: رزمایش تخصصی پهپادی به صورت دریافت آنلاین تصاویر و به صورت انتحاری و بمبافکن خواهد بود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار