به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، "مینو اصلانی" مسئول بسیج جامعه زنان کشور در نشست خبری، حجاب را ارزش و نماد یک کشور اسلامی عنوان کرد و گفت: این مفهوم با تحکیم بنیان خانواده در ارتباط مستقیم است ازاین رو بیتوجهی به آن به ترویج بیبند و باری و در نهایت فروپاشی نهاد خانواده منجر خواهد شد.
وی افزود: با ترویج فساد و بیبند و باری افراد برای پاسخ به این نیاز جذب خیابان شده و در این صورت دیگر کسی تن به ازدواج نخواهد داد یا اگر ازدواجی نیز شکل بگیرد آن خانواده پایه محکمی نخواهد داشت.
نیاز به الگوی ملی و عزمی جزم برای ترویج فرهنگ عفاف
مسئول بسیج زنان کشور داشتن الگوی واحد ملی و عزمی جزم را یکی از راهکارهای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست و بر کار و مطالعه مستمر و دائمی در این مسیر برای رسیدن به هدف مورد نظر تاکید کرد.
اصلانی همچنین توجه به خواستهها و نیازهای جوانان و نوجوانان در این راه را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید ظرفیتهای موجود در این افراد شناسایی شود هرچند در برخی موارد افراط و تفریطهایی در این زمینه ما را از واقعیت دور کرده است.
وی با اشاره به وجود برخی رشتههای علوم انسانی و تدریس آنها در دانشگاههای کشور ادامه داد: این رشتهها منطبق برعلوم غربی است از این رو باید هر چه سریعتر نسبت به تغییر سیستم آموزشی در دانشگاهها و مدارس اقدام شود.
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان کشورتصریح کرد: امروزه فرهنگ ما دچار آسیب و دگرگونی برخی ارزشها شده که باید آسیبشناسی مجدد آن در دستور کار مسوولان فرهنگی قرار گیرد.
اصلانی با تاکید بر اجرایی شدن سند ملی آموزش و پرورش در کشور اضافه کرد: بسیاری از دروس مدارس به دلیل بیمحتوا بودن نیازمند اصلاحات هستند زیرا در صورت بیتوجهی به آن دانش آموزان را با مشکل روبرو خواهد کرد.
وی جوانان ایرانی را افرادی مظلوم در برابر سنگینترین هجمههای دشمن توصیف کرد و یادآور شد: جوانان هیچ سپری برای مقابله با این هجمهها در اختیار ندارند از این رو توجه به برخی موارد از جمله ابزاری که الگوهای غربی را به آنها میآموزد یک ضرورت است.
ضرورت مصون کردن خانوادهها از تهاجم فرهنگی
مسئول بسیج جامعه زنان کشور در ادامه نشست خبری با بیان اینکه بسیاری از الگوهای غربی از طریق ماهواره به جوانان منتقل میشود از این ابزار به عنوان "دجال واره" یاد کرد و گفت: باید مقابله جدی با آن در دستور کار مسئولان فرهنگی کشور قرار گیرد.
اصلانی با بیان اینکه داشتن گیرنده ماهواره طبق قانون جرم است، گفت: دجال واره تیشه به ریشه خانواده میزند از این رو آموزش و پرورش در این عرصه نقش سنگینی را برای توجیه خانوادهها عهده دار است.
وی با توصیه به خانوادهها از والدین خواست که فرزندان را به حال خود رها نکنند و الگوی عملی برای آنها باشند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه سهل انگاری والدین نسبت به فرزندان آسیبهای جبران ناپذیری را به خانواده وارد خواهد کرد این سوال را مطرح کرد: چگونه پدر و مادر به خود اجازه میدهند تربیت فرزندان را پای ماهواره ذبح کنند و بعد اعتراض کنند چرا جوانان آنها دچار اعتیاد و بزهکاری شدهاند؟
وی با یادآوری این مطلب که اثرات و نتایج استفاده از دجال واره، بطئی و نامحسوس است، افزود: نقش رسانهها برای پرداختن به چنین سوژههایی از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین باید آنها بعنوان مطالبه گر از دستگاههای ذیربط درباره این زنگ خطر و هشدارها توضیح بخواهند.
اصلانی همچنین با انتقاد از برخی به اصطلاح روشنفکران در خصوص ترویج اختلاط دختر و پسر در برخی از مراکز آموزشی ادامه داد: طبق گزارشهای رسانههای آمریکایی، این مساله در این کشور منجر به بروز تعرضاتی به دختران در دانشگاه و حتی ارتش آمریکا شده است.
وی با تاکید بر آغاز آموزشها از زمان کودکی و در مهدهای کودک اظهار کرد: چرا باید والدین با پوشاندن لباسهای محرک بلوغ زودرس فرزندان و در نتیجه عقدهها و مشکلات روحی آنها را سبب شوند مگر نباید این فرزند کودکی کند؟ مگر نباید سیر طبیعی بازی و سرگرمی آنها طی شود؟
مسئول بسیج جامعه زنان کشور سند چشم انداز آموزش و پرورش را مشگل گشا خواند و گفت: در این سند به موضوعات تربیتی و ابعاد روحی فرزندان اشاره شده از این رو باید هر چه زودتر مسوولان نسبت به محقق شدن آن اقدام کنند.
نقش وزارت علوم در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
اصلانی با بیان اینکه درباره ترویج و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ۲۶ دستگاه وظیفه دارند و نقش وزارت علوم را در این میان مهم دانست.
وی همراهی و همکاری دستگاههای یاد شده به خصوص وزارت کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی که رئیس جمهوری ریاست آن را عهده دار است مهم ارزیابی کرد و گفت: تنها دراین صورت است که میتوان به موفقیتهایی دست یافت.
اصلانی همچنین با انتقاد از برخی صنوف تصریح کرد: از گذشته صنوف مختلف به موضوعات شرعی توجه ویِژهای داشتند اما متاسفانه امروزه شاهدیم آنها از بسیاری از ماکتها برای فروش بهتر اجناس خود استفاده میکنند و به این ترتیب حیا زدایی را ترویج داده و عفت و حیای عمومی را به خطر میاندازند.
بی توجهی غرب به نقش مادری و همسری زن
اصلانی در بخشی دیگر از نشست خبری با اشاره به جایگاه زنان در اسلام گفت: زن سکینه و مایه آرامش خانواده و به تبع آنجامعه است هر چند این فرد در جامعه غربی جایگاهی ندارد و هویتش نادیده گرفته شده است.
وی با اشاره به حضور زنان در دوران دفاع مقدس افزود: در اسلام علاوه بر توجه به نقش همسری و مادری زن به تلاش و مجاهدتها و حضور وی در اجتماع نیزتاکید شده و مقام معظم رهبری از آن بعنوان الگوی سوم زن در جهان یاد کردند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به جایگاه زنان شهید ادامه داد: رهبر معظم انقلاب از این افراد به عنوان ˈلشکری از فرشتگان ˈ یاد کردند و در جای دیگر زنان را معلمان ثانی خواندند و بر لزوم معرفی آنها به جهانیان تاکید کردند.
وی با بیان اینکه زن شرقی زنی است در حاشیه که تاثیری در تاریخ نداشته، ادامه داد: زن شرقی در محیط خانواده، هیچ مدیریتی را اعمال نمیکند و فردی بدون تاثیر و خنثی در تاریخ بشریت و حتی در ساحت تربیت و رشد خود است، او انسانی کاملا منفعل است که نسبت به محیط و اجتماع خود نیز اشرافی ندارد.
به گفته اصلانی، برای زن غربی نیز بجز ابتذال هیچ تعریف دیگری ارائه نشده، اما زن مسلمان ایرانی زنی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب بعنوان الگوی سوم معرفی شده زیرا همه شاخصها را با هم دارد.
نقش زنان دردفاع مقدس مغفول مانده است
مسئول بسیج زنان کشوربا بیان اینکه نقش زنان در دفاع مقدس مغفول مانده است، گفت: هنوز راه زیادی در پیش داریم تا بتوانیم حق مطلب را به درستی درباره این افراد ادا کنیم.
اصلانی، این زنان را تربیت یافتگان مکتب فاطمی خواند و بر لزوم پرداختن به آنها تاکید کرد.
لزوم توجه به سبک زندگی حضرت زهرا(س)
مسئول بسیج جامعه زنان کشور در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به ابعاد گسترده و قابل طرح درباره موضوع سبک زندگی حضرت زهرا(س) در حوزههای تربیتی و اجتماعی گفت: وقتی این نقشهای متفاوت را بررسی میکنیم، به سبکی دست مییابیم که میتواند در زندگی مورد بهره برداری بیشتری قرار گیرد.
اصلانی افزود: در سیره تربیتی حضرت زهرا(س) نکات بسیار خاص و ظریفی وجود دارد؛ به عنوان مثال ارتباط ایشان با فرزندان، حاوی نکات قابل توجهی است. زمانیکه حضرت امام حسن(ع) درباره دعای شبانه مادر در حق همسایگان سووال میکنند، این نشان دهنده این است که زمینه اجازه سووال از سوی فرزندان در خانواده وجود دارد.
وی ادامه داد: اما امروز شاهدیم در برخی خانوادهها، فرزندان اجازه طرح سووالات را ندارند و مادران نیز ناتوان از پاسخگویی به آنها هستند، از این رو در سبک زندگی امروزی، نیاز به وجود مادرانی کاملا آگاه نسبت به مسایل است تا بتوانند با راهنماییهای خود مانع از بروز مسایلی شوند که به خاطر بیاطلاع از آن برای فرزندان بوجود میآید و زمان برای رفع آن از دست رفته است.