گفت و گو با پرستاران دفاع مقدس؛
خدمات پرستاران در جنگ تحمیلی در مقایسه با امکانات امروز قابل تحسین است
این پرستار دفاع مقدس با اشاره به نقش حیاتی پرستاران در دوران جنگ تحمیلی، گفت: پرستاران در آمادگی جسمی و روحی رزمندگان رویارویی با دشمن بعثی نقش پررنگی داشتهاند.
محمد رضا ادیبی از پرستاران دوران جنگ تحمیلی در گفت و گوی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس، اظهار داشت: یکی از برجسته ترین تواناییها و پتانسیل پرستاران ظرفیت های مدیریتی آنها بود؛ به طوری که در طول 8 سال دفاع مقدس مسئولیت هایی مانند رئیس بیمارستان، مسئول تیپ و لشکر را برعهده داشته و خدمات شایسته ای را انجام دادند.
ادیبی ادامه داد: پرستاران گاهی اوقات بدلیل کمبود نیروی انسانی، علاوه بر وظایف بهداشتی و درمانی، فعالیت های دیگری نیز انجام می دادند.
این پرستار دفاع مقدس خاطرنشان کرد: پرستاران قبل از آغاز عملیات در قالب نیروهای اضطراری به منطقه اعزام می شدند و تا پایان عملیات آماده باش بودند.
وی با بیان اینکه توانایی پرستاران در مراقبت و درمان بیماران تحسین برانگیز بود، افزود: پرستاران با توجه به حجم بالای مجروحان و کمبود تجهیزات پزشکی خدمات ارزنده ای را انجام دادند.
ادیبی تصریح کرد: در سال های 64 و 65 رژیم بعثی عراق حملات هوایی خود را به مناطق مسکونی و غیر نظامی افزایش داد و پرستاران و پزشکان علی رغم حملات سنگین و ناجوانمردانه عراق، در بحبوحه جنگ حاضر شده و به درمان مجروحان می پرداختند.