به گزارش گروه اجتماعی
دفاع پرس، سردار «عبدالرضا آقاخانی» با اعلام این خبر گفت: موضوع مبارزه با قاچاق كالا به عنوان يكی از اولويتهای اول جرايم در سال 95 در دستور كار ويژه نيروی انتظامی قرار گرفت و در همين زمينه نيز فرماندهی انتظامی استان با تشكيل قرارگاه و استفاده از بسيج نيروها، امكانات و تعامل با سازمانهای ذیربط در موضوع مبارزه با قاچاق كالا و ارز تمركز خود را بر روی مقابله با اين جرم قرار داد.
وی افزود: استان اصفهان به دليل اينكه در مركز كشور قرارگرفته و به عنوان شاهراه و كريدور اصلی اتصال جنوب به شمال است به همين جهت اين مسير در زمينه بار انداز، دپو و مصرف كالاهای قاچاق مورد توجه باندها و شبكههای قاچاق است.
اين مقام انتظامی در ادامه به عملكرد هفت ماهه قرارگاه مذكور اشاره و تصريح کرد: نتيجه اقدامات صورت گرفته در اين قرارگاه منجر به کشف بيش از 777 ميليارد ريال كالای خارجی قاچاق در اين مدت شد؛ اين رقم نسبت به مدت مشابه از رشد 80 درصدي برخوردار است.
وی افزود: پروندههای بالای 10 ميليارد ريال قاچاق كالا 84 درصد و پروندههای بالای 500 ميليارد ريال نيز 180 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشتند.
اين مقام مسئول بيشترين محمولههای كالای قاچاق كشف شده در هفتماهه امسال توسط پليس استان را لوازم صوتی و تصويری، قطعات دست دوم وسايل نقليه، بلوريجات، لوازم آرايشی و بهداشتی، كيف و كفش، البسه، برنج، پارچه و سيگار عنوان كرد.
سردار آقاخانی از توقيف 492 دستگاه خودروی سبک و سنگين كه حامل كالای قاچاق بودند خبر داد و گفت: برابر قانون، تمامی خودروهايی كه اقدام به حمل محمولههای قاچاق كنند مصادره میشوند.
فرمانده انتظامی استان در پاسخ به اين سوال كه آيا اقدامی در راستای دستور مقام معظم رهبری مبنی بر انهدام محمولههای قاچاق صورت گرفته است يا خير؟ با تاكيد بر اينكه بههيچ عنوان كالاهای قاچاق كشف شده وارد چرخه بازار نمیشوند اظهار داشت: در اين زمينه با همكاری سازمانهای ذی مدخل بيش از 130 تن انواع كالاهای خارجی قاچاق به ارزش 60 ميليارد ريال تا كنون منهدم شدند.
آقاخانی يكی از اقدامات ويژه پليس اصفهان در زمينه مبارزه با قاچاق كالا را برخورد با باندها و دانه درشتهای اين جرم عنوان و تصريح کرد: با تلاش كارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز پليس آگاهی اين فرماندهی و اقدامات دقيق اطلاعاتی و عملياتی توانستيم در اين مدت هفت باند بزرگ و دانه درشت قاچاق كالا را شناسايی و منهدم كنيم.
فرمانده انتظامی استان نظارت و كنترل ويژه بر روي انبارها را از ديگر اقدامات خاص اين فرماندهی برشمرد و اظهار داشت: در اين خصوص دو طرح به اجرا گذاشته شد و يك طرح نيز در حال اجرا است که تا كنون 940 انبار مجاز و غير مجاز شناسايی شدند.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: در عملياتهايی كه تيمهای نظارتی اين پليس به صورت محسوس و غير محسوس از انبارهای سطح شهر صورت گرفت مقادير بسيار زيادی كالای قاچاق كشف و با صاحبان اين انبارها نيز برخوردهای قانونی صورت گرفت.
وی اين اقدام را در راستای جلوگيری از دپوی كالای قاچاق عنوان كرد و گفت: اين طرح موجب دلگرمی و ايجاد موجی از رضايتمندي در بين توليدكنندگان كالاها و صنوفی كه اقدام به فروش كالاهای داخلی میكردند، شد.
سردار آقاخانی با بيان اينكه مشاهده شده برخی از قاچاقچيان از منازل خود به عنوان دپوی كالاهای قاچاق استفاده میكنند در اين زمينه هشدار داد و گفت: در صورتی كه اين محمولهها در منزلی يافت شود برخوردهای لازم از طريق مراجع قانونی صورت گرفته و احتمال مصادره آنها نيز وجود دارد كه در اين زمينه هشدار میدهيم كه از در اختيار گذاشتن منازل به افراد قاچاقچی خودداری كنند.
انتهای پیام/ 221