دفاع پرس از آخرین تحولات حلب گزارش میدهد؛
«حلب» در آستانه خروج قطعی از چنگال تروریستهاست/ ناکامی طرح حامیان تکفیریها در حلب
نبرد در جبهههای شرق حلب به نفع ارتش سوریه و نیروی مقاومت پیش میرود؛ لذا پیشبینی میشود که در آینده نزدیک حلب از چنگال تروریستها آزاد شده و طرح تجزیه سوریه که از سوی حامیان تروریستها دنبال میشد، بهطورکامل شکست میخورد.
به گزارش خبرنگار بینالملل
دفاع پرس، بخشهای وسیعی از محلههای شرقی حلب که بیش از سه سال در اشغال ترویستها بود، اکنون در اختیار نیرویهای سوریه قرار گرفته است. تروریستها روز گذشته پس از چند شکست سنگین از مناطق «الحیدریه»، «الهلک»، «عینالتل» و «الشیخ خضر» در شرق حلب عقب نشینی کردند.
ارتش سوریه دیروز توانست کنترل کامل منطقه الحیدریه را به دست گیرند، آنها همچنین موفق شدند منطقه «الصاخور» را بهطور کامل پاکسازی کنند. با کنترل کامل منطقه صاخور ارتباط عناصر تروریستی در شمال و جنوب محلات شرقی حلب به طور کامل قطع شد.
ارتش سوریه همچنین موفق شد 4هزار نفر از ساکنان بخشهای تحت محاصره تروریستها را به مناطق امن منتقل کند. تاکنون بیش از 10 هزار نفر از ساکنان شرق حلب با کمک ارتش سوریه به مناطق امن منتقل شدهاند.
حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بینالملل نیز در مطلبی ضمن اشاره به اینکه حلب در آستانه خروج قطعی از چنگال تروریستهای تکفیری است، گفت: جمهوری اسلامی ایران با قدرت، به کمکهای مستشاری خود در کمک به دولت و ملتهای عراق، سوریه و منطقه در مبارزه با تروریسم ادامه میدهد. بیتردید تروریستها جایی در آینده منطقه نخواهند داشت.
الاخبار نیز گزارش داد: با وجود پیشروی سریع ارتش سوریه در محور شمالی مناطق شرقی حلب، همزمان نیز نشانههایی از اقدامات مقدماتی سیاسی و نظامی در شهر الباب واقع در حومه
شرقی نمایان میشود.
بنابراین اگر ارتش سوریه استان حلب را بهصورت
کامل به سیطره خود در آورد، طرح ترکیه و طرفهای مختلف
مبنی بر تجزیه سوریه منتفی خواهد شد.
گفته میشود ارتش سوریه و گروههای کردی چند روز پیش در سطوح
عالی به توافقاتی رسیدهاند که تا براساس آن با قوت در جبهههای حلب و اطراف الباب حضور داشته
باشند؛ این هماهنگیها به منزله پایان دادن به طرح ترکیه در قلب حومه حلب است.
با این وجود به نظر میرسد، ترکیه در
روزهای آینده با چالشهای بیشتری روبرو میشود، چون احتمال دارد «نیروهای دموکرات سوریه» و «یگان حمایت ملی» نبرد
الرقه را بدون اعلام رسمی به حالت تعلیق در آورند و در نبرد منبج تمرکز شوند که این تغییر استراتژی منجر به وقوع درگیری سنگین بین کردها و سر فرات شود که آنکارا آنرا محاسبه نکرده بود.
انتهای
پیام/ 411