سردار نقدی تاکید کرد؛

لزوم حمایت و تشویق هنرمندان برای ساخت آثار تاریخی

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: باید از تولید و ساخت سریال‌های تاریخی و ارزشی حمایت شود.
کد خبر: ۲۱۶۲۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸ - 05December 2016

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «سردار محمدرضا نقدی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگویی با تأکید بر لزوم تولید و ساخت فیلم و مجموعه‌های نمایشی با محوریت وقایع و رویدادهای مهم تاریخی مجموعه تلویزیونی «معمای شاه» را یکی از نمونه‌های موفق در این زمینه عنوان کرد و افزود: معمای شاه سریال تأثیرگذار و خوبی است و با گذشت زمان مخاطب خودش را پیدا کرده و هرچه جلوتر می‌رود دامنه مخاطبان آن روبه افزایش است.

وی خاطرنشان کرد: سریال معمای شاه با رویکرد و قدرت تاثیرگذاری که دارد، می‌تواند به نسل جدید واقعیت‌های دوران پهلوی را منتقل کند. مسائلی که تاکنون گفته نشده و نسل جوان امروز کشور از آن بی اطلاع است.

سردار نقدی با اشاره به گستره فساد و فحشای خاندان پهلوی و خیانت‌ها و اقدام‌ها کثیفی که این رژیم دست نشانده کرده‌اند، اظهار داشت: طبیعی است نمی‌توان همه فساد خاندان پهلوی را در یک اثر نمایشی به تصویر کشید. فساد و فحشای خاندان پهلوی به حدی بوده که انسان شرمش می‌شود که آنها را بیان کند؛ چه رسد به اینکه در سریال به آنها پرداخته شود. درباره این فساد و آنچه در دربار می‌گذشته، گوشه‌هایی از آن را «فردوست» در کتاب خاطراتش آورده و نقل کرده است.

وی اضافه کرد: باید از تولید و ساخت سریال‌های تاریخی و ارزشی حمایت شود. من وقتی سریال«معمای شاه» را می‌بینم آنقدر مضمونش برایم مهم و جذاب است که هنگام تماشای آن به هیچ چیز دیگر توجه نمی‌کنم.

سردار نقدی ضمن قدردانی از محمدرضا ورزی و گروه سازنده این مجموعه گفت: تاکنون کار آقای ورزی را اثری وزین و پخته دیده‌ام و معتقدم از نظر محتوایی پیام‌هایی که می‌باید را رسانده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: البته نشان دادن عمق زشتی و تباهی‌هایی که در خانواده سلطنتی پهلوی وجود داشته است، از صدا و سیما قابل پخش نیست و ما نیز باید این محدودیت‌ها را بدانیم و با در نظر گرفتن آن‌ها به تماشای این سریال بنشینیم.

وی همچنین بیان داشت: اگر مخاطبان این سریال، همه موضوع‌هایی که گفتم را به عنوان اشاره‌ای برای واقعیت در نظر بگیرند خیلی خوب است و نباید تصور کنیم اتفاق‌ها و رفتارهایی که در «معمای شاه» می‌بینیم دقیقا عین همان چیزی است که در دوران پهلوی و در آن خانواده افتاده است، چراکه ماجراهای واقعی خاندان پهلوی خیلی بدتر و زشت‌تر از اینهاست و نشان دادن آن پلیدی‌ها در شأن تلویزیون جمهوری اسلامی نیست.

وی بر لزوم ترغیب هنرمندان و کارگردان‌ها به سمت ساخت آثار تاریخی و حمایت از آن‌ها تصریح کرد: باورم این است که جامعه سینمایی و هنرمندان و کارگردان‌ها حمایت شوند و تشویق گردند تا به این سمت حرکت کنند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار