سردار نقدی:

قرآن را برای روایت گری الگو قرار دهیم/ بسیج بیست میلیونی امسال تکمیل می شود

رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: نتیجه گیری از روایت هم مهم تراست و روایت نباید بی نتیجه رها شود. قرآن از تمام روایت گری ها نتیجه گیری ارائه می کند. این نتیجه گیری باید از ابتدا مطابق برنامه باشد و مخاطب از روایت گری به نتیجه برسد و برای وی سازنده باشد.
کد خبر: ۲۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۷ - 19August 2013

قرآن را برای روایت گری الگو قرار دهیم/ بسیج بیست میلیونی امسال تکمیل می شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، چهارمین دوره تربیت استاد-راوی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) افتتاح شد.

سردارسرتیپ بسیجی محمد رضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در افتتاحیه این دوره با اشاره به اهمیت و ارزشمندی روایت گری اظهار داشت: قرآن به شیوهی روایت گری است و این روش تعلیم و تربیت، سبک خداوند متعال است و باید قرآن الگوی پیش روی بشر قرار گیرد.

وی ادامه داد: باید از روش های روایت گری قرآن استفاده کرد، زیرا عبرت گیری از الگوها می تواند تاثیر فراوانی داشته باشد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ضمن اشاره به اهمیت روایتگری خاطر نشان کرد: در شیوه روایت گری باید مراقب بود و در این زمینه تحقیق کرد و با مراجعه به قرآن شیوه ی روایت گری درست را آموخت.

وی روایت گری در قرآن را متاثر از واقع گرایی دانست و افزود: در روایت گری باید "واقع گرا" بود، زیرا اغراق و خیال پردازی در روایت، اثرگذاری را از بین می برد.

سردار نقدی ضمن اشاره به اینکه قرآن عین واقعیت و ماندگارترین اثر است، تاکید کرد: مسئله "مخاطب شناسی" دومین رکن از روایت گری است. موضوع باید متناسب با مخاطب مطرح شود و بر حسب شناخت مخاطب ابعاد راهبردی، اعتقادی، تاکتیکی، اخلاقی و عاطفی در روایتگری دفاع مقدس حائز اهمیت است.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: نتیجه گیری از روایت هم مهم تراست و روایت نباید بی نتیجه رها شود. قرآن از تمام روایت گری ها نتیجه گیری ارائه می کند و این نتیجه گیری باید از ابتدا مطابق برنامه باشد تا مخاطب از روایت گری به نتیجه برسد.

وی تصریح کرد: هنروری در بیان روایت نیز حائز اهمیت است. استفاده ازعبارت های ادیبانه، صنایع ادبی و هنروری در بیان، روایت را دلنشین تر می کند.

جانشین فرمانده کل سپاه در امور بسیج ضمن تاکید بر درگیر کردن مخاطب به موضوع  و محتوا در روایت گری، ادامه داد: روایت ها را به موضوعات روز پیوند دهیم. امروز با مسئله تهاجم فرهنگی و جنگ نرم مواجه هستیم و روایت گری ها از دفاع مقدس باید به موضوع جنگ نرم پیوند بخورد.

سخنران افتتاحیه دوره تربیت استاد-راوی اظهار داشت: روایت گری از فداکاری، اخلاص و منش رزمندگان دفاع مقدس برای نسل امروز مهم است. تکلیف امروز ما مبارزه فرهنگی و جهاد اقتصادی است و باید به نسل جوان در قبال تکلیف امروز از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس الگوی فرهنگی بدهیم.

رییس سازمان بسیج مستضعفین در پایان با اشاره به علاقه نسل جوان به عضویت در بسیج گفت: بسیج بیست میلیونی امسال تکمیل می شود.

راویان دفاع مقدس، سوگند می خورند

سردار هادی مرادپیری رییس پژوهشکاه علوم و معارف دفاع مقدس در افتتاحیه چهارمین دوره تربیت استاد-راوی، اظهار داشت: این دوره از تربیت راوی به صورت مشترک بین نیروهای مسلح (سپاه، ارتش، ناجا و بسیج) برگزار می شود.

وی افزود: تا کنون 256 نفر استاد-راوی در سه دوره گذشته تربیت و برای اساتید گواهینامه شرکت در دوره و کارت راوی گری صادر شده است  و در دوره چهارم تربیت استاد-راوی، 100 شرکت کننده از ارتش، سپاه، بسیج، جهاد و وزارت نفت حضور دارند که اغلب شرکت کنندگان سابقه حضور در جبهه را دارند.

رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در ادامه افزود: طول این دوره به مدت یک هفته است و اساتید عمدتا از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس هستند که در طراحی و اجرای عملیات های دفاع مقدس نقش اساسی ایفا کردند. 

وی تاکید کرد: آنچه که به نسل جوان ارائه می شود باید اطلاعاتی جامع، عالمانه و عاقلانه باشد.

 سردار پیری تاکید کرد: در پایان چهارمین دوره تربیت راوی شرکت کنندگان  میثاق نامه و سوگند نامه ای در راستای حفظ منافع ملی در روایتگری خواهند داشت. 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار