استاد دانشگاه «علی‌گر» هندوستان در گفت‌وگو با دفاع پرس:

هدف جریان‌های تروریستی فراموشی «فلسطین» است/ رسانه‌های معاند تکفیری‌ها را قدرتمندتر نشان می‌دهند

محمدعلی نقوی با بیان اینکه هدف اصلی جریان‌های تکفیری-تروریستی فراموش کردن فلسطین، مسئله اول جهان اسلام است، گفت: رسانه‌های اسلامی در مقابل رسانه‌های معاند اسلام جدیت لازم را ندارند، بر همین اساس می‌بینیم که رسانه‌های معاند جریان‌های تکفیری را قدرتمندتر جلوه می‌دهند.
کد خبر: ۲۱۷۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۱:۵۴ - 17December 2016
پروفسور «سید‌علی محمد نقوی» رئیس دانشکده الهیات دانشگاه اسلامی «علی‌گر» هندوستان در گفت‌وگو با خبرنگار بین‌الملل دفاع پرس در خصوص نقش جریان‌های تکفیری در ایجاد تفرقه بین مسلمانان جهان اظهار داشت: ظهور جریان‌های تکفیری فتنه بزرگی است که جهان اسلام در حال حاضر با آن روبرو است. این جریان‌ها هیچ تعلقی به اهل سنت و شیعیان ندارد. جریان‌های تکفیری احیای تفکر خوارج پس از پیامبر هستند که همه را غیر از خودشان کافر می‌دانستند.

وی با بیان اینکه جریان‌های تکفیری هیچ ارتباطی با جهان اسلام ندارد، گفت: این جریان‌ها به‌طور مستقیم و غیر مستقیم به دشمنان اسلام کمک می‌کنند.

رئیس دانشکده الهیات دانشگاه اسلامی علی‌گر هند در ادامه افزود: ما در جهان اسلام برای ریشه‌کن کردن جریان‌های تکفیری به یک استراتژی دو بعدی نیاز داریم؛ اولین بعد این است که جریان‌های تکفیری را از راه نظامی شکست دهیم، اگر از لحاظ نظامی آنها شکست بخورند رو به‌افول و زوال خواهند رفت. دومین بعد نیز مبارزه با جریان‌های تکفیری از راه علم و ائدولوژی است.

سید‌علی محمد نقوی جریان‌های تکفیری را بزرگترین خطر بزرگی برای جهان اسلام شمرد و تصریح کرد: هدف اصلی جریان‌های تکفیری درگیر کردن مسلمانان با یکدیگر است تا مسئله فلسطین که مسئله اول جهان اسلام است، فراموش شود.

وی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه «آیا جریان‌های تکفیری در هندوستان هم فعالیت می‌کنند»، گفت: چون مسلمان هند دراقلیت هستند و حدود 15 درصد از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند؛ لذا آنها بیشتر به ضرورت وحدت آگاه هستند و می‌دانند که اگر جریان‌های تکفیری در هندوستان ظهور کنند، قطعا مسلمانان ضربه زیادی خواهند خورد.

استاد دانشگاه اسلامی علی‌گر از خطر بیدارشدن هسته خفته تکفیری‌ها در هند نیز ابراز نگرانی کرد و افزود: در صورت بروز جریان‌های تکفیری در هند شاید تکفیری‌ها از لحاظ نظامی نتوانند کاری از پیش ببرند؛ ولی از لحاظ ائدولوژیک و علمی ممکن است فعالیت‌هایی داشته باشند.

سید‌علی محمد نقوی در پایان به نقش رسانه‌های جمعی جهان اسلام در مبارزه با تفکرات تکفیری اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها به‌طور کلی در سطح جهان بیشتر در دست دشمنان اسلام قرار دارند؛ لذا صاحبان این رسانه‌ها تلاش می‌کنند در راستای تامین منافع اربابان خود گام بردارند و در بیان قدرت جریان‌های تکفیری مبالغه کنند؛ رسانه‌های جهان اسلام در مقابل این رسانه‌ها جدیت لازم را ندارند. رسانه‌های ما باید جواب آنها را با تهاجم شدیدی بدهند؛ که مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی می‌تواند در این زمینه پیش‌قراول باشد.

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها