به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، در پی شهادت جانباز سرافراز و هنرمند فقید حسین فهیمی، روابط عمومی انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس با صدور پیامی این ضایعه را به جامعه فرهنگ و هنر کشور و نیز خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
در بخشی از این پیام آمده است؛
«بسم رب الشهداء و الصدیقین
قال الله تعالی:
و لا تقولوا لمن یقتل فی سبیلالله اموت بل احیاء ولکن لا تشعرون
شهادت، اوج عروج انسان برای نیل به سرچشمه نور و نزدیک شدن به هستی مطلقاست و شهید کسی است که در پرتو تجلیات حق، به زیباترین شکل به جایگاه ابدی مراجعت می کند.
دکتر حاج حسین فهیمی جانباز 70 درصد دوران دفاع مقدس، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره، پس از عمری مجاهدت و جانفشانی در راه اعتلاء ارزش های مقدس نظام اسلامی و نیز فرهنگ و هنر این مرز و بوم سرانجام به دلیل عارضه های ناشی از مجروحیت به یادگار مانده از عملیات کربلای پنج دعوت حق را لبیک گفت و جامعه فرهنگی، هنری و دانشگاهی کشور را داغدار کرد.
شهید دکتر حاج حسین فهیمی با حضور موثر و مستمر در جبهه های حق علیه باطل در دوران دفاع مقدس و نائل آمدن به درجه رفیع جانبازی و پس از آن تلاش در عرصه تولید فیلم های ارزشی و تربیت و پرورش دانشجویان و سینماگران جوان، به شایستگی دِین خود را به انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا کرد و سرانجام نیز با درجه رفیع شهادت به دیدار معبود شتافت.
بر این اساس، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس به نمایندگی از هنرمندان و بویژه سینماگران عرصه دفاع مقدس از خداوند منان برای این عزیز سفر کرده مغفرت مسئلت نموده و این ضایعه غمبار را به ساحت مقدس رهبر معظم انقلاب، جامعه فرهنگی، هنری و دانشگاهی کشور و نیز خانواده ایشان تسلیت می گوید.»
بنابراین گزارش، دکتر حسین فهیمی که شامگاه پنجشنبه ۲۵ آذر ماه دار فانی را وداع گفت، عضو هیات علمی، مدیرگروه سینما و مدیر سابق حوزه ریاست دانشگاه سوره، مدیر پروژه فیلمسازی مشترک بین دانشگاه سوره و دانشگاه کنراد ولف آلمان بود.
حسین فهیمی در سال ۱۳۴۳ در شیراز متولد شده و دارای مدرک کارشناسی سینما از دانشگاه هنر، کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه تربیت مدرس و دکترای پژوهش هنر دانشگاه هنر بود.
از جمله فعالیت های وی میتوان به مستند «محیط زیست کهکلویه و بویر احمد ۱۳۷۳»، «ده مستند مساجد و فعالیت های فرهنگی استان فارس۱۳۷۳»، «فیلم های کوتاه مستند گزارشی سیمای صبحگاهی ۱۳۷۳»، مستند «تشییع شهدای شیراز ۱۳۷۴»، مستند رحلت امام خمینی «سوگ در سوگ ۱۳۷۴»، فیلم داستانی «آغاز یک پایان ۱۳۷۸»، فیلم داستانی «آواز جنگل ۱۳۸۱»، سینمایی «ساحت ۱۳۸۱»، فیلم مستند «گمست ۱۳۸۳» و فیلم مستند «انتظار۱۳۸۵ » اشاره کرد.
انتهای پیام/ 121