به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خانه ایثار «رضا فياضي» بازیگر سینما و تلویزیون نحوه رانندگي كردن را يكي از مصاديق عدم توجه به فداكاري دانست و اظهار داشت: برخوردها ديگر رنگ انساني ندارد و برخي از مردم به شكلي رفتار ميكنند كه گويي سالهاست زندگي خود را با نزاع و خشونت عجين كردهاند و خبري از نوعدوستي و ازخودگذشتگي ندارند.
اين بازيگر تئاتر و تلويزيون بيبرنامه بودن و مشكلات اقتصادي جامعه را يكي از مهمترين دلايل دوري مردم از نوع دوستي برشمرد و تصريح كرد: گناه مفاسد اداري و اقتصادي هميشه به نام مردم نوشته ميشود. وقتي براي يك كار اداري يا بانكي وارد دستگاههاي دولتي ميشويم به قدري سردرگممان ميكنند كه جز خشم و عصبانيت چيزي برايمان باقي نميماند. اينها براي اين است كه مبادا فسادي در كارهاي اداري شكل بگيرد در حالي كه ميبينيم فساد در همه جا ريشه دوانده است.
وي افزود: اگر آماري از طلاق، اعتياد، مشكلات اقتصادي و ناهنجاريهاي اجتماعي بگيريد متوجه ميشويد كه مردم ديگر توان فكر كردن به خودشان را هم ندارند چه برسد به آنكه بخواهند براي كمك به ديگران از خود فداكاري نشان دهند.
فياضي با اشاره بر اينكه جامعه نيازمند رفاه اجتماعي است، اذعان كرد: مردم تا زماني كه در رفاه نسبي قرار دارند با آرامش بيشتري، اتفاقات را از سر ميگذرانند. نمونه بارز اين موضوع را ميتوان در سرانه مطالعه كشوري بررسي كرد. وقتي مشكلات اقتصادي به وجود بيايد از يك سو مردم نميتوانند كتاب بخرند و از سوي ديگر اينقد با مشكلات كوچك و بزرگ دست و پنجه نرم ميكنند كه تمركزي براي خواندن كتاب پيدا نميكنند.
وي ادامه داد: من هم اكنون در يكي از نشريات كار ميكنم و از نزديك شاهد آن هستم كه تنها 300 نسخه از يك كتاب در بازار فروش ميكند و اين براي جامعهاي مثل ايران تاسفآور است.
اين بازيگر تلويزيون، بياعتمادي را يكي از مخربترين پديدههاي اجتماعي دانست و تصريح كرد: اخبار مفاسد اقتصادي فقط مردم را عصبي ميكند و همين موضوع موجب ميشود تا آنها نسبت به جامعه و مسئولان بياعتماد شوند. مشكلات اقتصادي راه تنفس دگرخواهي و نوعدوستي را بسته است و مسئولان بايد به اين هشدار توجه ويژهاي بكنند.
فیاضی با اشاره به بيتوجهي مسئولان به مشكلات جامعه، ادامه داد: وقتي شخصي با وجود سي سال فعاليت و كار كردن نميتواند از پس مخارج زندگي بر بيايد، چگونه توقع داريم تا مردم از خود فداكاري و نوعدوستي نشان دهند. به طور مثال خود من بعد از سي سال كار كردن هم اكنون ماهي 800 هزارتومان حقوق بازنشستگي ميگيرم كه اين درد بزرگي براي مردم كشورمان است.
وي افزود: ما هنرمندان با وجود شهرت و محبوبيت در اين وضعيت قرار داريم، حال ببينيد كارگري كه هيچ اسم و رسمي در جامعه ندارد چه بار مشكلاتي را به دوش ميكشد.
فياضي با تاكيد بر اينكه رسانهها در بيان دغدغههاي مردم بايد صدايي رساتر داشته باشند، بيان كرد: برای اینکه رسانهها بخواهند نيازهاي جامعه را بازگو كنند، بايد به آنها آزادي داد؛ چرا كه بسياري از رسانهها از پيگيري مفاسد اقتصادي و مشكلات اجتماعي مردم ميترسند و به سختي در اين رابطه گزارشي را منتشر ميكنند.
انتهای پیام/ 141