وی با ابراز تأسف از وجود مناطق محروم در 38 سال پس از انقلاب اسلامی، افزود: گرچه جمهوری اسلامی طی سالهای پس از استقرار خود درگیر جنگ و تحریم و مشکلاتی دیگر بود، اما در موضوع رسیدگی به محرومین آن طور که باید عمل نکرده است.
فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه رسیدگی به محرومین وظیفه همگان است به وضعیت روستانشینان قلعه سیمون در سالهای پس از سیل گلستان و تخریب این روستا اشاره کرد و گفت: من از طرف همه دولتهای بعد از جنگ از مردم روستای قلعه سیمون که پس از سیل گلستان زندگی ناخوشایندی را تحمل کردند و کسی زودتر به آنها فکر نکرد و مشکلاتشان را برطرف ننمود، عذرخواهی میکنم.
سرلشکر جعفری در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه هدف خدا از آفرینش انسان و حیات زندگی و مرگ این است که بداند چه کسی عمل صالح انجام میدهد، خاطرنشان کرد: مهمترین و اولویت دارترین عمل صلاح خدمت به مردم و دستگیری از مستضعفین است.
وی با اشاره به اقدامات سپاه در حوزه محرومیتزدایی، اظهار کرد: از ابتدای انقلاب حرکاتی توسط جهاد سازندگی انجام شد، اما در سالهای پس از جنگ همزمان با سازندگی در عرصههای مختلف کشور با انحلال مجموعه جهاد سازندگی و به فراموشی سپردن کمک به محرومین مواجه بودیم اما در سالهای گذشته سپاه پاسداران بنا بر تأکیدات رهبری انقلاب حرکت خود در عرصههای سازندگی و محرومیتزدایی را آغاز کرد.
فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه یکی از اقدامات اصلی سپاه پاسداران فعالیت در زمینههای محرومیتزدایی و سازندگی است، گفت: سپاه همواره در میدانهای نیاز انقلاب اسلامی حضور داشته است و در مسائلی که خلاء وجود دارد ورود کرده و به دستگاههای مربوطه کمک میکند؛ سپاه در دوران جنگ زمانی که نیاز بود، به کمک نیروهای نظامی رفت و پس از جنگ نیز در حوزههای فرهنگی و محرومیتزدایی اقدامات خود را از سر گرفت.
سرلشکر جعفری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بیشترین فراوانی مناطق محروم در حاشیه تهران است، خاطرنشان کرد: با توجه به فراوانی مناطق محروم در حاشیه تهران فرصتی برای مسئولان استان تهران فراهم شده که در محرومیتزدایی از این مناطق حاشیهای از یکدیگر سبقت بگیرند.
وی گفت: مشکل و نیاز مناطق محروم صرفاً مربوط به مسائل زیرساختی و تأمین مسکن نمیشود، بلکه لازم است پس از تأمین سلامتی مردم این مناطق، اشتغالزایی نیز در دستور کار مسئولان قرار بگیرد.
فرمانده کل سپاه در پایان با بیان اینکه امیدواریم با توسعه محرومیتزدایی و سازندگی، شاهد حرکت سریعی در رفع بیعدالتی اجتماعی در سطح کشور باشیم، خاطرنشان کرد: انشاءالله قلعه سیمون به الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت و آبادانی تبدیل شود.
این پروژه به مساحت 5 هزار متر مربع در قالب 17 بلوک دو طبقه و 5 بلوک سه طبقه ساخته شده و ساکنین آن از محرومان و سیل زدگان سال 1371 استان گلستان هستند که در آن زمان مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و سکونت در روستای قلعه سیمون شدند.
انتهای پیام/231