لاریجانی در دیدار وزیر دفاع ارمنستان:
مسئولان کشورها به شیوهای عاقلانه نسبت به حل مسائل اقدام کنند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برقراری امنیت در کشورها حائز اهمیت است و باید همه مسئولان به شیوهای عاقلانه نسبت به حل مسائل اقدام کنند.

به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه) در دیدار «ویگن سرکسیان» وزیر دفاع ارمنستان افزود: کشور شما در مسئله جمهوری آذربایجان رفتار مناسبی داشت زیرا ایجاد بحران جدید در منطقه، آینده روشنی ندارد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید تلاش کرد که حوادث گذشته مجددا تکرار نشود، زیرا هیچ کشوری از درگیری سود نمی برد.
لاریجانی همچنین در این دیدار از توسعه همکاری ها میان دو کشور ایران و ارمنستان استقبال کرد.
** میان دو کشور ایران و ارمنستان نیازهای حیاتی برای گسترش همکاریها وجود دارد
«ویگن سرکسیان» وزیر دفاع ارمنستان در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: میان دو کشور ایران و ارمنستان نیازهای حیاتی برای گسترش همکاریها وجود دارد و ما در دیدار با مقامات ایرانی زمینه های این همکاری ها را مورد بررسی قرار دادیم.
وزیر دفاع ارمنستان اظهار داشت: برای ما گسترش همکاری های پارلمانی خیلی اهمیت دارد و با توجه به انتخابات مجلس ما که تا دو هفته دیگر برگزار خواهد شد، تلاش خواهیم کرد که گروه دوستی جدید ایران و ارمنستان را هرچه سریعتر تشکیل دهیم تا بتوانیم سطح روابط را ارتقاء بخشیم.
منبع: خانه ملت