وی گفت: هنرمند در تئاتر ساخته و پرداخته میشود و سینما از این بستر آماده بهرهبرداری میکند. در سالهای اخیر نیز شاهد هنرمندان تئاتر بودیم. هر ساله تعدادی از هنرمندان خوب تئاتر در سینما خوش میدرخشند و تاثیر گذار بودهاند. هادی حجازیفر، نوید محمدزاده و حمیدرضا آذرنگ نمونههایی از این بازیگران بودهاند. بسیاری از بازیگران مرد و زن از تئاتر به سینما آمدند و موفقیتهای زیادی را کسب کردند.
دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر تصریح کرد: روند حضور هنرمندان تئاتر همیشه وجود داشته و در این سالها روند رو به رشدی داشته است.
مسافرآستانه درباره آثار سینمایی دفاع مقدس حاضر در جشنواره فیلم فجر گفت: سینمای دفاع مقدس یکی از ژانرهای مورد علاقه من است و همیشه پیگر آن بودهام. ما در هر دورهای با تعدادی فیلم با موضوع دفاع مقدس روبرو بودهایم که اکثر آنها فیلمهای خوب و تاثیرگذاری بوده است.
این بازیگر تئاتر بیان کرد: موضوع دفاع مقدس یک موضوع همیشگی و همگانی است و سینمای دفاع مقدس کهنه شدنی نیست. دفاع مقدس فرهنگی را رقم میزند که این فرهنگ لازم است همیشه در جامعه ما زنده باشد. برای اینکه زنده ماندن فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت پویایی و ایستادگی یک جامعه را در مقابل همه فشارهای خارجی مستحکم میکند. این فرهنگ باید نسل به نسل انتقال پیدا کند.
وی درباره فیلم «ویلایی» گفت: فیلم ویلاییها که توسط یک کارگردان فیلم اولی تولید شده بود اثر قابل توجهی بود. ورود فیلم اولیها به حوزه دفاع مقدس مسئله مثبتی است. فیلمسازی که اولین تجربه خود را درباره سینمای دفاع مقدس کار میکند برای من جای خوشحالی است چون حتماً درباره موضوع دغدغه داشته است. هنرمند بدون دغدغه نمیتواند اثر هنری تولید کند؛ اگر نسبت به دفاع مقدس علاقهمند نباشد هرقدری هم به او فشار وارد شود نمیتواند یک کار خوب تولید کند.
دبیر نوزدهمین جشنواره تئاتر فتح خرمشهر تاکید کرد: کارگردانان فیلم اولی حاضر نیستند موضوعاتی را کار کنند که مسئله فکری خودشان نباشد. خیلی خوشحالم که جوانهای سینما با موضوع دفاع مقدس کار اولشان را در سینما آغاز میکنند.
مسافر آستانه بیان کرد: نگاهی که فیلمسازان دفاع مقدس را فیلمسازان خاصی میداند و معتقد است که دوران آنها تمام شده است و در نسل جدید فیلمساز دفاع مقدس نخواهیم داشت، با فیلمسازی جوانان مردود شناخته شد.
انتهای پیام/121