باحضور 120 نفر از دانشآموزان بسیجی ؛
برگزاری طرح یاوران ولایت در خراسانجنوبی
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی خراسان جنوبی، از برگزاری طرح یاوران ولایت استانی بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این طرح از 25 تا 30 مردادماه سال جاری با حضور 60 دانشآموز دختر و 60 دانشآموز پسر بسیجی برگزار میشود.

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از بیرجند، غلامرضا اردونی با بیان اینکه تاکنون بیش از 115 دانشآموز آموزش دیده طرح یاوران ولایت به فرماندهی واحدهای مقاومت بسیج دانشآموزی منصوب شدهاند، گفت: دانشآموزان شرکتکننده در این طرح نیز به عنوان فرماندهان واحدهای مقاومت بسیج دانشآموزی در مدارس به جای فرهنگیان بسیجی که تاکنون این مسئولیت را بر عهده داشتهاند، قرار میگیرند.
اردونی در ادامه ارتقای سطح معرفت سیاسی، اعتقادی و اخلاقی دانشآموزان بسیجی، مقابله با جنگ نرم دشمن، تقویت تعلق خاطر به انقلاب اسلامی و تربیت مدیر و کادرسازی برای واحدهای دانشآموزی در مدارس را از جمله اهداف این طرح برشمرد.
لینک کپی شد
نظر شما


