سردار «محمدتقی عصار» معاون نیروی انسانی ناجا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس، اظهار کرد: ناجا در مبارزات کنونی که در سطح جامعه وجود دارد در صف اول قرار داشته و به نوعی پرچمدار ترویج فرهنگ شهادت در بین نیروهای مسلح است.
وی ادامه داد: در نیروی انتظامی داشتن پلیس سلامت از اولویتهای ناجاست که برنامههای بسیار موثری در این راستا طراحی شده و در حال اجراست.
معاون نیرو انسانی ناجا خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سال جاری به نام "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامگذاری شده است باید در همین راستا با مدیریت جهادی به مردم و نظام خدمت کنیم.
سردار عصار تصریح کرد: کارمندان ناجا باید در سراسر کشور با عزم ملی در راستای رسیدن به پلیسی سالم و مقتدر فعالیت کنند.
این مقام ارشد انتظامی اذعان کرد: با توجه به سختی و تنوعی که در ماموریتهای محوله در ناجا وجود دارد سلامت کارکنان از اولویتهای این سازمان است تا نیروها بتوانند بهدرستی به وظایف خود عمل کنند.
معاون نیروی انسانی ناجا در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم آنطور که در شأن نیروی انتظامی است از عهده کارها برآییم و خدمتگزاران متعهدی برای مردم و نظام باشیم.