من انقلابیام-45/ سرلشکر باقری:
برنامهریزیهای لازم جهت حضور پربار مردم در راهیان نور صورت گرفته است/ ایجاد یادمانهای تخصصی برای آشنایی جوانان از واقعیتهای دفاع مقدس
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در شورای سیاستگذاری راهیان نور برنامهریزیهای لازم جهت حضور پر بار مردم در راهیان نور امسال صورت گرفته است.
به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع پرس، سرلشکر پاسدار دکتر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه نشست ویژه شورای سیاستگذاری راهیان نور که در استودیوی «رادیو بهاران» مستقر در ستاد مرکزی راهیان نور سخن میگفت، اظهار داشت: طی دیداری که با فرمانده معظم کل قوا داشتیم،
ایشان دفاع مقدس را گنجی گرانبها دانستند و راهیان نور را فناوری برای
استفاده از این گنج تعبیر فرمودند تا این فناوری را در قالبهای هنری، علمی و آموزشی دفاع مقدس به جوانان انتقال دهیم.
سرلشکر باقری استفاده از حضور راویان آگاه و ارائه امکانات مناسب اسکان و حمل و نقل را از نکات مهم مطرح شده در جلسه شورای سیاستگذاری راهیان نور دانست و افزود: از نکات دیگر مورد بحث معارف دفاع مقدس، تاثیرات فرهنگی ماندگار آن و جلوگیری از بروز سوانح است.
وی ادامه داد: در شورای سیاستگذاری راهیان نور
برنامهریزیهای لازم جهت حضور پر بار مردم در راهیان نور امسال صورت گرفته است.
سرلشکر باقری با اشاره به ایجاد یادمانهای تخصصی برای آشنایی جوانان از واقعیتهای علمی و تخصصی دفاع مقدس گفت: برنامهریزی شده است تا یادمانهای خاص برای نگاههای خاص ساخته شود. از جمله این یادمانها بیمارستانهای صحرایی با نمایش تجهیزات کامل و حضور متخصصین و جراحان دفاع مقدس است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در این یادمانها نحوه کار مهندسی، اطلاعات شناسایی، تخریب، توپخانه با نگرش علمی دفاع مقدس طراحی شده است.
سرلشکر باقری افزود: رادیو بهاران کار بسیار ارزشمندی است و امیدواریم امسال نوآوری
ها و ابداعاتی داشته باشیم تا بتوانیم واقعیات دفاع مقدس را به سمع ملت
شریف برسانیم.
انتهای پیام/ 141