هیات دولت وظایف دستگاههای مختلف را تعیین کرد؛
تصویب کلیات بررسیها و رویکرد پیشنهادی وزارت کار برای توسعه اشتغال
هیات دولت وظایف دستگاههای مختلف را تعیین کرد که بر اساس آن تصویب کلیات بررسیها و رویکرد پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه اشتغال از مصوبات جلسه امروز بود.
به گزارش گروه اخبار داخلی
دفاع پرس، هیات وزیران با توجه به نامگذاری سال 1396 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، بررسی راههای جهش در تولید داخلی و افزایش اشتغال را دستور اصلی جلسه روز چهارشنبه خود قرار داد.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان دبیرخانه شورای اشتغال در این جلسه که به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد، در ادامه مباحث جلسه قبل ، نتیجه مطالعات ، بررسی ها و رویکرد پیشنهادی برای توسعه اشتغال را به هیات وزیران ارایه نمود که کلیات آن، مورد تصویب قرار گرفت.
در این چارچوب مقرر شد با هماهنگی دستگاه های اجرایی، موضوع تقسیم کار ملی، تعیین اهداف کمی در سطح بخش های عمده اقتصادی، انتخاب رستههای دارای بیشترین ظرفیت رشد و اشتغال در بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات و حوزههای زیر ساختی نهایی و ارایه شود.
هیات وزیران با توجه به سفر رییس جمهوری به استان خوزستان در اسفند ماه سال گذشته و دستور وی به دستگاههای مختلف برای رفع مشکلات این استان در زمینههای آب و فاضلاب، مقابله با گرد و غبار، تکمیل طرح احیای 550 هزار هکتاری اراضی کشاورزی استانهای خوزستان و ایلام، وظایف این دستگاهها را مشخص کرد.
در بخش آب و فاضلاب، وزارت نیرو مکلف شد به منظور رفع مشکلات آب و فاضلاب استان خوزستان در افق 1405 با برآورد هزینه 95 هزار و 417 میلیارد ریال، طرح هایی را به مدت سه سال اجرا کند.
در بحث تثبیت کانونهای بحرانی ایجاد گرد و غبار در استان خوزستان با منشاء داخلی نیز دو طرح کوتاه مدت برای تثبیت کانونهای بحرانی در شرق اهواز در سطح 42 هزار هکتار به مدت یکسال توسط وزارت جهادکشاورزی و بلند مدت در سطح 320 هزار هکتار در طول برنامه ششم تدوین و اجرا می شود.
سازمان محیط زیست و وزارت نیرو نیز مکلف شدند تامین حقآبه زیست محیطی تالاب های استان خوزستان را در سال 1396 در اولویت، قرار دهند.
به منظور تکمیل و اتمام طرح احیا و اراضی کشاورزی خوزستان و ایلام در سطح 550 هزار هکتار در برنامهای 4 ساله مقرر شد که شبکههای اصل و فرعی آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی و زهکش مورد نیاز در سطح 238 هزار هکتار شامل 229 هزار هکتار در استان خوزستان و 9 هزار هکتار در استان ایلام اجرا شود.
همچنین مقرر شد به منظور تسهیل در تامین تسهیلات مالی خارجی و داخلی برای اجرای این مصوبه، بررسی خارج از نوبت صدور مجوز استفاده از تسهیلات مالی خارجی برای طرحهای اولویت دار توسط شورای اقتصاد و تامین مالی خارجی برای طرحهای این مصوبه در اولویت قرار گیرد.
هیات وزیران، وزارت جهادکشاورزی را مجاز کرد که نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا و امضای موقت موافقت نامه همکاری در زمینه حفظ نباتات و قرنطینه گیاهی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت آفریقای جنوبی اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری کند.