در جلسه هیات دولت تصویب شد؛

مستمری مشمولان سازمان تامین اجتماعی افزایش می‌یابد

هیات وزیران در جلسه عصر (یکشنبه) خود به ریاست معاون اول رییس جمهور، به منظور ارتقای درآمد طبقات ضعیف و متوسط، با پیشنهاد افزایش مستمری مشمولان سازمان تأمین اجتماعی موافقت کرد.
کد خبر: ۲۳۷۶۶۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵ - 30April 2017
به گزارش گروه اخبار داخلی دفاع پرس، هیات وزیران در جلسه عصر (یکشنبه) خود به ریاست «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رییس جمهور، به منظور ارتقای درآمد طبقات ضعیف و متوسط، با پیشنهاد افزایش مستمری مشمولان سازمان تأمین اجتماعی موافقت کرد.

بر این اساس، از ابتدای سال ۱۳۹۶، (۵ /۱۴) درصد به مستمری حداقل بگیران مشمول سازمان تأمین اجتماعی و سایر سطوح نیز همانند سایر سطوح شاغلین افزوده می شود. چنانچه دریافتی حقوق‌بگیران با افزایش (۵ /۱۴) درصدی کمتر از ۱۱ میلیون ریال در ماه باشد، پرداختی به این افراد به نحوی خواهد بود که تا سقف یاد شده تأمین شود.

«جهانگیری» در آغاز این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه، از خدمات پاسداران انقلاب اسلامی به کشور و فداکاری و ایثار جانبازان سرافراز قدردانی نمود و از نقش ارزنده معلمان و کارگران در تربیت نسل‌نو و رونق تولید و دستیابی به توسعه و پیشرفت کشور تشکر کرد.

دولت با اختصاص مبلغ ۹۷۶ میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال اعتبار و تسهیلات بانکی برای جبران خسارات و بازسازی تأسیسات زیربنایی و سایر بخش‌های خسارت‌دیده ناشی از زلزله در استان خراسان رضوی موافقت کرد.

هیات وزیران در اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، ایجاد شفافیت مالی، مبارزه با فساد، برقراری محیط رقابت‌پذیر سالم و عدالت اقتصادی، مقرر کرد طرح سامانه تدارکات الکترونیکی دولت بطور کامل اجرا شود.

بر این اساس، کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلفند همه معاملات کوچک، متوسط و بزرگ خود را (به روش هایی نظیر خرید، مناقصه و مزایده) با رعایت فرآیند برگزاری مناقصات و مزایده‌ها از طریق این سامانه به انجام برسانند.

فعال‌سازی این سامانه گام مهمی در ساماندهی معاملات دستگاه‌های اجرایی محسوب می‌شود.

در این جلسه هیات وزیران، ارزیابی سازمان حفاظت محیط زیست از عملکرد دستگاه‌های اجرایی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در موضوع اجرای برنامه مدیریت سبز ارایه شد.

مدیریت سبز شامل مدیریت مصرف انرژی، آب، مواد اولیه و تجهیزات، کاهش مواد زائد جامد و بازیافت آنها است و عملکرد کلیه دستگاه‌ها براساس این محورها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

در این گزارش عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ستاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، ستاد وزارت نیرو، شرکت مادرتخصصی مدیریت منابع آب ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از حیث مدیریت سبز ارزنده تشخیص داده شد.

از نتایج حاصل از اجرای این برنامه در سال ۹۴ صرفه جویی ۸۹ میلیون مترمکعب گاز مصرفی و ۵۶ هزار مگاوات برق مصرفی در ۲۸ ساختمان دولتی است.

همچنین از نتایج اجرای این برنامه کاهش ۱۷۰ هزار تن گاز گلخانه‌ای که عامل گرم شدن زمین و وقوع سیلاب‌ها و خشکسالی‌هاست، قابل ذکر است و علاوه بر کاهش گازهای گلخانه‌ای، آلاینده‌های هوا نیز به میزان ۳۶۴ تن کاهش یافته‌اند.
هیات وزیران به وزارت راه و شهرسازی اجازه داد واگذاری اراضی واقع در بخش ۱۳ کرمان، شهرستان «زرند» به کارگران و کارکنان شرکت معادن ذغال سنگ «زرند کرمان» را که سابقاً از سوی شرکت مذکور بابت پاداش پایان خدمت افراد یاد شده بوده است، تنفیذ و نسبت به انتقال بلاعوض سند مالکیت اراضی مذکور به آنان یا قائم مقام قانونی و قراردادی آنان اقدام نماید.

دولت برنامه زمان‌‌بندی تولید، توزیع و عرضه بنزین را مطابق آخرین ویرایش استاندارد ملی ایران در نقاط مختلف کشور تعیین کرد.

به موجب تصمیم هیات وزیران، از ابتدای تیرماه سال جاری توزیع و عرضه بنزین مطابق استاندارد ملی ایران در ۱۵ شهر شامل «بندرعباس، رفسنجان، قم، چابهار، یزد، کرمان، بوشهر، همدان، گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، سبزوار، نیشابور و ساری» در تمام جایگاه‌های درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ در ۶۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و در تمام جایگاه‌های درون شهری، از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۸ در ۸۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش کشور و تمام جایگاه های درون شهری و از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۰ در تمام شهرها و جایگاه‌های کشور خواهد بود.
 
هیات وزیران به منظور جلوگیری از بروز خسارات‌های جانی و مالی در زمان زلزله و لزوم اقدامات لازم برای تدوین نقشه دقیق گسل‌ها برای استفاده در ساخت و سازهای شهری، وزارت راه و شهرسازی را موظف کرد ضوابط ساخت و ساز و شهرسازی جدید در پهنه گسل‌های زلزله و حریم آنها و ضوابط ایمن‌سازی سازه‌های موجود در پهنه‌های مذکور را حداکثر ظرف ۶ ماه تدوین و با رعایت مقررات مربوط ابلاغ نماید.

دولت همچنین کلیه دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد در مورد بناهای متعلق یا تحت مدیریت خود، نسبت به اجرای ضوابط مذکور در چارچوب زمان‌بندی تعیین شده در آن با اولویت تهران و سایر کلانشهرها و ساختمان‌های با اهمیت خیلی زیاد اقدامات لازم را به عمل آورند.

هیات وزیران به سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اجازه داد نسبت به ایجاد شهرک صنعتی تخصصی صنایع پایین دستی پتروشیمی در شهرستان خمین اقدام نماید.

این تصمیم را با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی و سیاسی شهرستان خمین (همجواری با شهرک صنعتی خمین) و وجود پتانسیل‌های صنایع پایین دستی پتروشیمی و محرومیت­زدایی از این شهرستان اتخاذ کرد.

دولت به بانک مرکزی اجازه داد از محل منابع داخلی خود نسبت به تأمین و پرداخت بدهی ناشی از تعهدات دولت جمهوری اسلامی ایران به بانک بین‌المللی ترمیم و توسعه به منظور تعدیل ارزش ریالی اقدام نماید.

در ادامه، هیات وزیران با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر لایحه موافقت‌نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت «لوکزامبورگ» موافقت کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها