سردار غیب پرور در همایش جوانان انقلابی:

مردم عامل پیروزی یا شکست نهضت‌ها هستند/ برخی خود را هم عرض امام و رهبری می‌دانستند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: مردم یکی از عوامل پیروزی یا عدم الفتح نهضت یا حرکتی به جلوداری رهبران الهی هستند.
کد خبر: ۲۳۷۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷ - 02May 2017
مردم عامل پیروزی یا شکست نهضت‌ها هستند
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع پرس، سردار سرتیپ «غلامحسین غیب پرور» رئیس سازمان بسیج مستضعفین در همایش جوانان انقلابی که در مجموعه فرهنگی 13 آبان بسیج دانشجویی در حال برگزاری است، اظهار داشت: مردم یکی از عوامل پیروزی یا عدم الفتح نهضت یا حرکتی به جلوداری رهبران الهی هستند به عنوان مثال وقتی حضرت موسی حرکتش را آغاز کرد با دو بازه زمانی مواجه‌ایم، یک بازه آن جایی است که بنی اسرائیل ولی خدا را حمایت کردند و یک بازه دیگر زمانی است که دچار غفلت شدند.
 
وی افزود: مردم تا جایی که همراهی داشتند نهضت اثر بخش و امید بخش بود و حرکت رو به جلو داشت، به گونه‌ای که فرعون مقابل این نهضت کم می‌آورد اما زمانی که حضرت موسی به مدت 40 روز برای دریافت پیام الهی به کوه سینا رفت جبهه دشمن به گونه‌ای عمل کرد که انقلاب این پیامبر و پیروانش دچار انحراف شد و انسان‌های صالح، گوساله پرست شدند. بدین شکل انقلاب موسی دچار خدشه شد و حتی بعد از آن هم مردم نتوانستند با امام امت‌شان وصل شوند. آنجایی که مردم با رهبر الهی هستند، با بصیرت حرکت می‌کنند و بهره می‌برند و رهبر الهی نیز پیروز است.
 
سردار غیب پرور بیان کرد: در عصر پیامبر اسلام نیز وضعیت مشابهی وجود داشت؛ آنجایی که مردم با پیامبر بودند سه سال محاصره شعب ابی طالب را با موفقیت سپری کردند و اتفاقی هم رخ نداد اما آنجایی که همراهی نکردند ماجرای احد بوجود آمد. از واقعه غدیر تا 28 صفر که حدود 70 روز است وقایعی رخ می‌دهد که ماجرای 40 روز حضور موسی در کوه سینا را تداعی می‌کند. در زمان حضرت علی (ع) نیز شاهد وقایع مشابهی بودیم، زیرا مردمی که خود به اصرار نزد ایشان آمدند و از امام خواستند رهبری را عهده دار شود، بعدها همین مردم بویژه خواص جامعه سه جنگ را در مدت پنج سال رهبری جامعه توسط حضرت علی (ع) به ایشان تحمیل کردند. یکی از کسانی که جنگ را به حضرت علی تحمیل کرد زبیر بود؛ زبیر کسی بود که بارها در رکاب پیامبر جنگیده و حتی امین خانه حضرت علی بود. ماجرای زبیر نشان می‌دهد کسانی که دائم با رهبران الهی هستند باید وضعیت فعلی آنها را دید؛ اینکه زبیر رو در روی امام می‌ایستد به این علت است که او خود را در طول رهبر جامعه نمی‌بیند بلکه در عرض رهبری می‌پندارد.
 
وی ادامه داد: در زمان حال نیز کسانی بودند که خود را در عرض امام می‌دیدند مانند شریعتمداری اما چون در طول امام قرار نگرفت دیدید که چگونه شد؛ البته این جریان همراهی یا عدم همراهی کماکان ادامه دارد. اما در دوران دفاع مقدس پیروز شدیم چون رزمندگان و مردم، امام خود را فهمیدند و او را درک کردند. امروز هم هر چند دایره حکومت اسلامی افزایش یافته و تنوع موضوعات آن با صدر اسلام تفاوت دارد اما شرط پیروزی شرط همراهی و اعتماد به رهبری الهی است و این هم تصنعی نباید باشد گرچه به تعبیر رهبری در مرحله اسلامی شدن دولت قرار داریم.
 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: استراتژی بسیج این است که رابطه امام و امت را استحکام بخشد و آن را تقویت کند؛ مردم سالاری دینی را ما فریاد می‌زدیم اما عده‌ای این را از ما دزدیدند. رهبری در مورد هیچ موضوعی تاکنون غفلت نکردند و حتی در موضوعات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر حوزه‌ها نسخه دارند اما چرا عمل نمی‌کنیم، دولت‌ها هم حواسشان نیست. ما در یک زمانه پر پیج و خم به سر می‌بریم، پس باید با اتکا به داشته‌های خود عمل کنیم.
 
وی در پایان گفت: دایره بسیج را باز کنید؛ بسیجی بودن به این نیست که کارت و پرونده در سازمان بسیج داشته باشید، این غلط است و باید این را تغییر دهیم. پس هر کس دلش با انقلاب و امام و شهدا بود را باید حتما بسیجی دانست. از سوی دیگر در مقابل هر ناملایماتی هم نباید واکنش خشن نشان دهیم چون بسیج باید سایه‌بان همگان باشد.
 
انتهای پیام/231
نظر شما
پربیننده ها