به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، سرهنگ «مصطفی مشایخی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در نشست با پیشکسوتان دفاع مقدس استان با اشاره به مصاحبههای گرفته شده از یادگاران جنگ تحمیلی، اظهار داشت: هرچه از زمان جنگ تحمیلی میگذرد، خاطرات و اتفاقات مربوط به هشت سال جنگ میتواند دچار فراموشی شود و این یک زنگ هشدار و نیاز است، تا زمانی که پیشکسوتان جنگ در قید حیات هستند باید این خاطرات ثبت و ضبط شود.
وی افزود: در آرشیو مصاحبههای ضبط شده از رزمندگان و یادگاران هشت سال جنگ تحمیلی نزدیک به هزار گفتوگو وجود دارد که سالانه تعدادی از آنها تبدیل به کتاب میشود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس
استان مرکزی تصریح کرد: خوشبختانه در بحث مربوط به خانواده شهدا نیز توانستیم
تعداد 350 مصاحبه و گفتوگو از آنان را در آرشیو خود داشته باشیم.
سرهنگ مشایخی با اشاره به مشارکت پیشکسوتان در حوزه تولید کتاب و مستند گفت: وجود استادیوی مجزای ضبط در اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان مرکزی این امکان را میدهد که هر یک از پیشکسوتان رزمنده با مراجعه به اینجا، خاطرات مربوط به سالهای دفاع مقدس را نقل کنند که از این ظرفیت میتوان در بحث کتاب و مستند استفاده کرد.
وی ادامه داد: در ارتباط با مسائل رفاهی
پیشکسوتان نیز تاکنون رایزنیهایی صورت گرفته که بتوانیم از مجتمعهای تفریحی به
منظور استفاده بازنشستگان بهره بگیریم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: کتابخانه تخصصی دفاع مقدس استان مرکزی که دارای بیش از 12هزار جلد کتاب است این ظرفیت را دارد که در اختیار بازنشستگان و خانوادههای آنان قرار بگیرد.
سرهنگ مشایخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استفاده رایگان رزمندگان از قطعه اصحاب شهدا گفت: قطعه اصحاب الشهداء نیز این امکان را دارد که در صورت فوت پیشکسوتان دفاع مقدس استان مرکزی بدون دریافت هزینه قبور، مراحل مربوط به کفن و دفن انجام شود.
انتهای پیام/