بیگی در گفت‌وگو با دفاع پرس:

با نوشیدنی‌های گرم روزه خود را باز کنیم/ توصیه به مصرف هندوانه و خاک‌شیر در وقت سحر

متخصص تغذیه و فوق تخصص گیاهان دارویی گفت: روزه‌داران باید از مصرف نوشیدنی‌‌ها و خوراکی‌هایی که موجب می‌شود، انسان دچار بیماری‌های گوارشی بشود، خودداری کنند.
کد خبر: ۲۴۰۹۸۶
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳ - 27May 2017
توصیه‌های مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان«سمیه بیگی» متخصص تغذیه و فوق تخصص گیاهان دارویی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی دفاع پرس در رابطه با تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: روزه‌داران باید در وقت سحر، غذاهایی را مصرف کنند که موجب تشنگی‌شان در طول روز نشود. مصرف هندوانه، طالبی، سبزیجات و شربت‌هایی با شیرینی کم مانند خاک‌شیر و تخم شربتی نیز در این وقت توصیه می‌شود.
 
وی در خصوص تعذیه در زمان افطار نیز گفت: بهتر است روزه‌داران در وقت افطار با آب گرم روزه خود را باز کنند تا معده‌شان دچار تشنج نشود و بتوانند در ادامه مواد غذایی را آرام آرام مصرف کنند.
 
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: اگر در زمان افطار از مایع سرد استفاده کنیم، باعث می‌شود معده جمع شود و معده در ادامه نمی‌تواند غذا را به طور کامل دریافت کند و فرد دچار بیماری‌های گوارشی می‌شود.
 
انتهای پیام/ 241
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار