بررسی آخرین تحولات جنگ غزه؛

تلفات اسراییل در 60 سال اخیر بی سابقه است/ ارتباط جنایات صهیونیست ها و حمایت کشورهای عربی

به اذعان رسانه های صهیونیستی تلفات صهیونیست ها در جنگ اخیر غزه طی 60 سال گذشته تاریخ مبارزه فلسطینیان و صهیونیست ها بی سابقه بوده است
کد خبر: ۲۴۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۲ - 03August 2014

تلفات اسراییل در 60 سال اخیر بی سابقه است/ ارتباط جنایات صهیونیست ها و حمایت کشورهای عربی

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری دفاع مقدس؛ پس از شکست ارتش رژیم صهیونیستی در مقابله با گروههای مقاومت فلسطینی و تحقق اهداف خود مبنی بر هدف قرار دادن نیروهای مقاومت و جلوگیری از ادامه حفر تونلها از غزه به سرزمینهای اشغالی، تلاش این رژیم برای کشتار غیرنظامیان افزایش یافته است تا شاید از این طریق بتواند گروههای مقاومت را وادار به توقف عملیاتهای خود کند. اما کشتار روز افزون مردم بیگناه فلسطین باعث افزایش حمایتهای مردمی در غزه از مقاومت و همکاری بیشتر آنان برای مقابله با رژیم صهیونیستی شده است. به گونهای که پدران و مادرانی که کودکان و یا خانواده خود را در حملات رژیم صهیونیستی از دست دادهاند، شهادت وابستگان خود را "هدیهای کوچک" برای حمایت از مقاومت فلسطین و آزادی سرزمینهای اشغالی میدانند.

در هفته گذشته در عملیاتهای نظامی رو در رو میان اعضای گروههای مقاومت و نظامیان رژیم صهیونیستی، تلفات صهیونیستها چندین برابر شهدای مقاومت بود. تعداد کشتههای رژیم صهیونیستی به 154 نظامی رسیده است که این آمار بدون در نظر گرفتن تعداد صهیونیستهای کشته شده در هدف قرار دادن تانک، نفربر و یا خودروهای نظامی است.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت این میزان تلفات را طی 60 سال اخیر تاریخ مبارزه فلسطینیها و صهیونیستها بیسابقه دانست.

در پاسخ به این تلفات، هدف قرارگرفتن غیرنظامیان فلسطینی در غزه تشدید شد و جنگندههای رژیم صهیونیستی حتی محل اسکان پناهندگان فلسطینی که توسط سازمان ملل در غزه ایجاد شده بود را نیز هدف قرار دادند و تنها در حمله به یکی از مدارس وابسته به سازمان ملل، 60 غیرنظامی از جمله 30 زن و کودک به شهادت رسیدند.

آمار شهدای حملات صهیونیستها تاکنون به مرز 1700 نفر و تعداد زخمیها به بیش از 9 هزار نفر رسیده است. این آمار تنها شامل پیکرهای منتقل شده به بیمارستانها است و شهدایی که همچنان در زیر آوارها باقی ماندهاند را شامل نمیشود. در همین حال، رژیم صهیونیستی با حملات پی در پی توپخانهای و هوایی به مناطق تخریب شده، مانع تلاش امدادگران برای بیرون کشیدن پیکر شهدای فلسطینی میشود.

از ابتدای حملات علیه غزه تاکنون، چهار بار آتشبس اعلام شده که در تمامی موارد، رژیم صهیونیستی آن را نقض کرده و دلیل آن را نیز "آمادگی برای مقابله با هرگونه حمله در زمان آتشبس" دانسته است. در آخرین باری که آتشبس توسط رژیم صهیونیستی در منطقه "رفح" در جنوب غزه نقض شد، 120 غیرنظامی از جمله 15 نیروی امدادگر و سه خبرنگار به شهادت رسیدند.

اما اعتراضات بینالمللی علیه رژیم صهیونیستی در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی نیز افزایش یافته است. بولیوی مانند ونزوئلا، ضمن فراخواندن سفیر خود از تل آویو و اخراج سفیر رژیم صهیونیستی، این رژیم را "دولتی تروریست" خواند و اقدام به قطع روابط با تلآویو کرد. شیلی نیز در اقدامی مشابه، ضمن فراخواندن سفیر خود از سرزمینهای اشغالی، روابط با تل آویو را قطع کرد.

در این میان حمایتهای پشت پرده برخی کشورهای عربی از جمله قطر، امارات، عربستان و مصر از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه جای تامل دارد. روزنامه نیویورک تایمز در این زمینه نوشت:"اسرائیل که پیش از این بدون هچ قید و شرطی از دستورات آمریکا برای اجرای آتشبس اطاعت میکرد، در دور جدید حملات خود به نوار غزه به دلیل حمایت کشورهای عربی مانند عربستان از خود با طرح آمریکا برای آتشبس در غزه مخالفت میکند".

مقامات عربستان ضمن تأیید حملات رژیم صهیونیستی به غزه آن را "حق طبیعی یک کشور در دفاع از خود" میدانند. ترکی فیصل، رئیس اسبق دستگاه اطلاعات عربستان در مقالهای برای روزنامه "الشرق الاوسط"، مقاومت را عامل اصلی درگیری در فلسطین معرفی و مسئولیت کشتار فلسطینیان به دست رژیم صهیونیستی را متوجه گروههای مقاومت کرد.(1) دولت مصر نیز با طرح بحث "مبارزه با گروه تروریستی اخوانالمسلمین" با رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه هم پیمان شده و آنان را در محاصره قرار داده است و رسانههای وابسته به دولت مصر بارها از حملات رژیم صهیونیستی علیه مواضع حماس حمایت کردهاند و این حملات را "ضامن امنیت مصر" قلمداد میکنند.(2)

اما با وجود تمام خیانتها و کوتاهی کشورهای عربی در حمایت از مردم و مقاومت در غزه، گروههای فلسطینی پیروزیهای چشمگیری به دست آوردهاند. تداوم حملات موشکی به مناطق صهیونیستنشین از جنوب تا شمالیترین نقطه سرزمینهای اشغالی، هدف قرار دادن تانکها و نفربرهای رژیم صهیونیستی در مرزهای نوار غزه، هدف قرار دادن جنگندهها و بالگردهای صهیونیستی که برای اولین بار انجام شدهاند، بسیار حائز اهمیت است.

انجام عملیات زیر زمینی مقاومت از طریق حفر تونلها نیز دستاورد بزرگی است که در آخرین مورد این عملیاتها، پنج نظامی صهیونیست در منطقه "ناحال نوعر" به هلاکت رسیدند.

موفقیت برجسته دیگر گروههای مقاومت که ضربه مهلکی به رژیم صهیونیستی است، ربودن و اسارت نظامیان این رژیم است که در آخرین نمونه، معاون تیپ نظامی لشکر "گولانی" یا یگان "ایگوز" در منطقه رفح توسط مقاومت اسیر گرفته شد و همین موضوع باعث نقض آتشبس 72 ساعته از سوی رژیم صهیونیستی در غزه و حمله هوایی به منطقه رفح شد. مقاومت فلسطین تاکنون دو نظامی صهیونیستی را به اسارت گرفته است و قصد دارد از آن برای آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای رژیم صهیونیستی استفاده کند.

در هفته گذشته، تظاهرات در کرانه باختری و درگیریهای روزانه میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی در این منطقه افزایش یافت و ادامه کشتار فلسطینیان در کرانه باختری به علتی جدید برای ادامه مقاومت فلسطینیان و برپایی تظاهرات گسترده و همچنین درگیری مسلحانه با نظامیان صهیونیستی تبدیل شده است. تاکنون 25 فلسطینی در حملات نظامیان و شهرک نشینان رژیم صهیونیستی به تظاهرات فلسطینیان در بیت المقدس، نابلس، رام الله و دیگر شهرهای کرانه باختری به شهادت رسیدهاند. اما روزنامه صهیونیستی "هآرتص" در مقالهای در این زمینه  نوشت: "هولوکاستی دیگر و این بار در کرانه باختری در انتظار شهرک نشینان است. با وجود آنکه خطر کرانه باختری و رشد گروههای مسلح فلسطینی در این منطقه به مراتب از خطر غزه بیشتر است اما ارتش اسرائیل با حمله به نوار غزه به طور کامل خطر ایجاد شده در کرانه باختری را از یاد برده و این منطقه در هر لحظه ممکن است به آتش فشانی جدید علیه اسرائیل تبدیل شود."(3)

سخنرانی رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز عید فطر نیز روحیه تازهای به مقاومت فلسطین بخشید. همانطور که مسئولان گروههای فلسطینی اعلام کردهاند، در صورتی که حمایتهای ایران از مقاومت به خصوص مقاومت فلسطین نبود، آنها هرگز توان مقابله با رژیم صهیونیستی را نداشتند. این سخنرانی در بسیاری از رسانههای جهان بازتاب داشت.

در مجموع با گذشت زمان و ادامه و تشدید حملات به نوار غزه طی هفته گذشته، حرکتهای اعتراضی شهرکنشینان صهیونیست در سرزمینهای اشغالی در محکومیت کشتار زنان و کودکان در غزه و همچنین مخالفت گروههای سیاسی مختلف در رژیم صهیونیستی با ادامه عملیات در این منطقه، موج جدیدی از تحولات را دامن زده است. بسیاری از تحلیلگران صهیونیستی نیز اکنون جنگ علیه غزه را "جنگی برای زنده ماندن" میدانند و شکست رژیم صهیونیستی در این جنگ را آغازگر دور جدیدی از تحولات در منطقه غرب آسیا و بیداری مسلمانان منطقه علیه این رژیم تحلیل میکنند.

 

(1)   روزنامه الشرق الاوسط

(2)   روزنامه مصری الوطن و پایگاه السبیل

(3)   پایگاه فلسینی نباء پرس

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار