وی افزود: علما و روحانیت و حوزههای علمیه علاوه بر مبارزات انقلابی با رژیم ستمشاهی به رهبری امام خمینی (ره)، طی هشت سال دفاع مقدس نیز به انحاء مختلف در قالب رزمی و تبلیغی در جبهه و پشت جبهه به یاری انقلاب و رزمندگان اسلام شتافته و با تقدیم خون خود در راه اسلام، افق فقاهت را رنگین ساختند و این حضور همچنان تحت اوامر مقام عظمای ولایت جاری و مستمر است.
جانشین سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس افزود: در راستای جمع آوری و نشر آثار نقش آفرینی علما، روحانیون و حوزههای علمیه در دوران دفاع مقدس، سال 1393 تفاهمنامهای بین این سازمان و مدیریت حوزههای علمیه امضا شد که اجرای آن مختص حوزهها و مدارس علمیه استان قم بود.
وی ادامه داد: پس از آن با تشکیل دبیرخانهای متشکل از نمایندگان مدیریت حوزههای علمیه و سازمان نشر آثار روحانیت، موضوع اجرای مفاد تفاهمنامه پیگیری شد و پس از بررسیهای دقیق، زمینه امضای دومین تفاهمنامه برای نشر و ترویج دفاع مقدس در تمامی حوزههای علمیه سراسر کشور فراهم شد.
لقمان پور با اشاره به مفاد این تفاهمنامه خاطرنشان کرد: حدود 12 موضوع مهم در تفاهمنامه گنجانده شده است که از آن جمله میتوان «ارائه درس آشنایی با معارف دفاع مقدس» ویژه طلاب مدارس و حوزههای علمیه سراسر کشور، «راه اندازی مرکز تحصصی جهاد و شهادت» از پایه هشتم تا دهم دروس حوزه و «ثبت تاریخ شفاهی پیشتازی و حضور مراجع عظام، علما و حوزه های علمیه در دوران دفاع مقدس» را نام برد.
وی تصریح کرد: ثبت خاطرات خانوادههای معظم شهدای روحانیت، برگزاری اردوهای راهیان نور و یادوارههای شهدا و ثبت آثار هنری، مکتوب، نمایشی و غیره از طلاب و حوزههای علمیه ویژه فرهنگ دفاع مقدس از دیگر موضوعات مطرح شده در تفاهمنامه کشوری فیمابین سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت و مدیریت حوزههای علمیه سراسر کشور پیش بینی و برنامهریزی شده است.
جانشین سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت روحانیت در دفاع مقدس در پایان یادآور شد: تفاهمنامه مزبور، شنبه هفته آینده (10تیرماه) طی جلسهای با حضور حجت الاسلام والمسلمین «حیدر مصلحی» رئیس سازمان و آیتالله «علیرضااعرافی» مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در قم به امضا در میآید.
انتهای پیام/