نشست شورای امنیت درباره قدس اشغالی بی‌نتیجه پایان یافت/ 4 خواسته فلسطینیان درباره مسجدالاقصی

نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی خشونت‌های اسرائیلی‌ها علیه فلسطینیان در قدس اشغالی و مسجدالاقصی، بدون صدور بیانیه‌‌ای در محکومیت این اقدامات پایان یافت.
کد خبر: ۲۴۹۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۹ - 25July 2017
نشست شورای امنیت درباره قدس اشغالی بی‌نتیجه پایان یافت/ ۴ خواسته فلسطینیان درباره مسجدالاقصی
به گزارش گروه بین‌الملل دفاع پرس به نقل از «آناتولی»، نشست شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تنش به‌جود آمده در قدس اشغالی، دوشنبه‌شب بی‌نتیجه پایان یافت.

نشست شورای امنیت به درخواست مصر، سوئد و فرانسه پشت درهای بسته برگزار شد.

«فرانسوا دلاتر» نماینده فرانسه در سازمان ملل، به خبرنگاران گفت: نسبت به دور جدید خشونت‌ها در قدس و اراضی فلسطینی بسیار ابراز نگرانی می‌کنیم.

دلاتر تصریح کرد: هدف از این نشست استماع گزارش «نیکلای ملادنف» نماینده سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه درباره اخرین تحولات در قدس اشغالی و کرانه باختری است.

وی تأکید کرد که «هیچ بیانیه ریاستی یا مطبوعاتی در نشست شورای امنیت صادر نمی‌شود.»

در همین حال، «ریاض منصور» نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل، در گفت‌وگو با خبرنگاران در مقر این سازمان در نیویورک گفت: رخدادهای قدس نتیجه مستقیم اشغالگری اسرائیل است. اقدام هزاران شهرک‌نشین یهودی در اشغال اراضی ما و آتش زدن منزل الدوابشه (شهرک‌نشین‌ها در سال 2012 منزل این شهروند فلسطینی را در کرانه باختری آتش زدند) از بزرگ‌ترین اقدامات خشونت‌بار است. اسرائیلی‌ها همان تروریست‌ها هستند.

وی خاطرنشان کرد که به شورای امنیت 4 درخواست مطرح کرده است: محکوم کردن اقدامات خشن اسرائیل، محکوم کردن اقدامات تجاوکارانه اشغالگران علیه حقوق فلسطینیان، برچیده شدن تمامی موانعی، که دولت اشغلگر در مقابل رسیدن فلسطینیان به مسجدالاقصی ایجاد می‌کنند (مانند گیت‌های الکترونیکی) و نیز ایجاد تضمین‌های بین‌المللی برای عدم تکرار چنین اقداماتی.

منصور افزود: در صورتی‌که اسرائیل تا روز جمعه گیت‌های الکترونیکی را از ورودی‌های مسجدالاقصی جمع نکند، آن روز، روز بزرگی خواهد بود. وی توضیحات بیشتری در این خصوص ارائه نداد.

این در حالی است که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی، بامداد امروز (سه‌شنبه) با برچیدن دروازه‌های الکترونیکی فلزیاب از مسجد الاقصی و جایگزینی آنها با دوربین‌های نظارتی موافقت کرد.

بعد از عملیات 14 ژوئیه در بخش قدیمی بیت‌المقدس و کشته شدن دو مامور پلیس اسرائیل در آن، تنش‌ها در این منطقه تشدید شده است.

اسرائیل که مدعی است مجریان عملیات استشهادی چهاردهم ژوئیه، سلاح‌های‌شان را در صحن مسجدالاقصی پنهان کرده بودند، در ورودی‌های این مکان مقدس مسلمانان گیت‌های امنیتی مستقر کرده بود. این اقدام خشم فلسطینی‌ها را برانگیخته است.

انتهای پیام/ 421
نظر شما
پربیننده ها