تابش افزود: بنیاد سینمایی فارابی در همین جهت از ساخت آثار سینمایی با موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی و جنبههای کمتر دیده شده دفاع و مقاومت و پایداری مردم ایران حمایت و اقدام میکند، همچنین امسال هم چند اثر در این حوزه داریم که در مراحل مختلف تولید قرار دارد که امیدواریم مورد توجه مردم و به خصوص نسل جوان که نیازمند این محتویات فرهنگی هستند قرار گیرد.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به لزوم پرداخت به موضوع مدافعان حرم توضیح داد: فیلمنامههایی با موضوع مدافعان حرم به دست ما رسیده که کارگروه سینمای مقاومت در بنیاد سینمایی فارابی در حال بررسی آنها است. این کارگروه از مسئولان فرهنگی و سینماگران این حوزه تشکیل شده است که به نتایج خوبی هم رسیدهایم.
وی درباره این کارگروه ادامه داد: در کارگروه سینمای مقاومت در دو بُعد، موضوعات سینمای مقاومت بررسی میشود. یک بعد، فیلمنامههایی است که به دست ما میرسد که بر اساس اولویتهایی که وجود دارد ارزیابی و شیوه حمایت از آنها اعلام میشود. بُعد دوم گفتوگو درباره سینمای مقاومت به عنوان یک موضوع استراتژیک برای کشور و سینمای ملی است. بررسی موضوعاتی که باید در حوزه مقاومت به آن پرداخته شود و تجهیزاتی که سینمای دفاع مقدس نیاز دارد، مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
مدیرعامل بنیاد فارابی در ادامه افزود: در حوزه سینمای اقتباسی و حمایت از نویسندگان ادبیات دفاع مقدس دو اثر در حال حاضر در دستور کار است. یک اثر مربوط به سینمای انیمیشن و دیگری مربوط به سینمای داستانی است که این آثار در حال نگارش و تبدیل به فیلمنامه برای تولید هستند.
علیرضا تابش در پایان درباره عدم تفکیک بخش ملی و بینالمللی فیلم فجر گفت: دیدگاه جدایی بخش ملی و بینالمللی فیلم فجر از همان ابتدا مخالفان و موافقین زیادی داشت. در حال حاضر تصمیم سازمان سینمایی همچنان بر وضع فعلی است یعنی بخش ملی و بینالمللی فجر به صورت مجزا برگزار شود. امیدوارم که این جدایی در نهایت به نفع سینمای ارزشمند ایران تمام شود. همه باید در همین جهت حرکت کنیم تا جشنواره سی و ششم فیلم فجر پربار و ثمربخش باشد.
انتهای پیام/ 161