به گزارش گروه سایر رسانههای
دفاع پرس، حسین سمیع در اهواز اظهارداشت: ابتدای سال جاری باتوجه به حضور کاروانهای راهیان نور طرحی مبنی بر استفاده از پتانسیل راهیان نور برای کاشت درخت در استان خوزستان اجرایی شد.
وی با تشریح اهداف اجرای طرح نذر ثامن الحجج با لبیک به فرمان رهبرمعظم انقلاب در خوزستان، ادامه داد: در بحث پدافند غیرعامل مطرح است هنگامی که بخواهیم کاری را انجام دهیم باید چند منظوره و با چند هدف انجام باشد که امسال نیز در همین راستا چند نیاز احساس شد که از جمله آنها گرد و خاک و مطالبه عمومی مردم دراین خصوص بود.
دبیر انجمن علمی پدافند غیرعامل خوزستان عنوان کرد: برخی این را القا میکنند کسانی که در قالب راهیان نور در استان خوزستان حاضر میشوند هیچ استفاده زیرساختی برای خوزستان ندارند.
سمیع گفت: هدف از اجرای طرح نذر ثامن الحجج با لبیک به فرمان رهبرمعظم انقلاب در خوزستان گسترش فرهنگ درختکاری است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه آب و هوا علاوه بر محیط زیست دچار مشکل شدهایم، افزود: در ابتدای آغاز طرح نذر ثامن الحجج با لبیک به فرمان رهبرمعظم انقلاب برخیها موانعی را ایجاد کردند اما پس از سپری کردن این مشکلات، طرح کرامت امام رضا(ع) از این طرح پشتیبانی و حمایت کردند و این طرح به این نام مشخص شد.
دبیر انجمن علمی پدافند غیرعامل خوزستان با اشاره به علت نامگذاری این طرح به نام ثامن الحجج، عنوان کرد: تبرک به نام امام رضا(ع) و نذر نفس توسط مردم با کاشتن درخت موجب نامگذاری به این عنوان شد.
سمیع اظهار داشت: همزمان با آغاز این طرح به دلیل نبود پشتیبانی و نگهداری از این نهالها مجبور شدیم که کاشت آنها را در حاشیه شهرها و پیرامون یادمانهای شهدا انجام دهیم تا شهرداری متولی آن باشد.
وی بیان کرد: مردم دیگر استانها که در قالب راهیان نور به خوزستان سفر میکردند را به خانههای روستایی اعزام میکردیم تا درخت بکارند و همین نیز سبب ایجاد گفتمان جدید در میان آنها میشد.
دبیر انجمن علمی پدافند غیرعامل خوزستان گفت: باتوجه به استقبال ویژه مردم از طرح نذر ثامن الحجج نیاز احساس شد که به مناسبت اربعین حسینی سال جاری ادامه پیدا کند چراکه فصل بارش باران و فصل مناسب برای کاشت درخت است؛ در طرح قبلی باغ فدک به روستای غیزانیه اهدا شد.
سمیع با بیان اینکه ویژه اربعین حسینی امسال طرح رضوان با لبیک به فرمان آتش به اختیار رهبرمعظم انقلاب پیشنهاد شده است، خاطرنشان کرد: در این طرح، زمینی با مساحت 3 تا 5 هکتار پیش بینی شده که از سازمانی دریافت و چالههای کاشت کنده شود و سیستم آبیاری قطرهای نیز راه اندازی شود.
وی افزود: این محل سعی شده که نزدیکترین مکان به مرزهای خوزستان باشد تا زائرانی که برای اربعین حسینی حاضر میشوند در این مساحت درخت بکارند و به عنوان نمادین کار صورت گیرد تا به محلی برای استمرار آن در سالهای آینده و به عنوان باغی برای مردم تبدیل شود.
دبیر انجمن علمی پدافند غیرعامل خوزستان گفت: بنا است که هر درخت را به اسم فردی که کاشته و یک شهد نامگذاری کنیم؛ در این طرح از درختانی استفاده خواهد شد که با ثمر باشند.
سمیع عنوان کرد: این طرح خدمت استانداری ارجاع داده شد و استاندار دستور داده و به مراجع ذیربط ارجاع دادهاند تا بتوانیم با پشتیبانیها به شکل زیبا آن را اجرای کنیم.
منبع: تسنیم