وی در ادامه گفت: جشنواره ملی روایت بنا دارد بحث ضبط و ثبت این تجارب توسط خود مردم انجام شود. ما سعی میکنیم مسیری را ایجاد کنیم تا جوانان علاقهمند به این حوزه پس از آموزشهای مختلف وارد آن شوند و دست به تالیف بزنند.
سان کهن درباره بخشهای این جشنواره بیان داشت: جشنواره ملی روایت داراری سه بخش است که شامل «سوژهیابی»، «تحقیق و پژوهش» و «تالیف» میشود. برای اینکه همه جوانان در سطح کشور حضور پررنگی در این آموزشها داشته باشند، این آموزشها را به صورت مجازی برگزار میکنیم. به همین منظور سامانهای را طراحی کردیم که همه علاقهمندان با ثبت نام در آن میتوانند آموزشهای لازم را ببینند. در مرحله اول پنج سوژه بدهند که مورد داروری قرار میگیرد بعد از این مرحله برندگان وارد پژوهش و تحقیق میشوند. همینطور مرحله تحقیق و پژوهش و تالیف به این صورت اجرا خواهد شد و در نهایت اثر تالیفی در بخش نشر مورد حمایت قرار میگیرد.
وی در پایان گفت: ما سعی داریم که جوانان هر استان و شهر سراغ سوژههایی در اطراف خود بروند. ما همه توان خود را صرف میکنیم تا در بازه هشت ماهه این فرآیند را طی کنیم تا به بخش نهایی جشنواره برسیم. تا 30 آبان فرصت نام نویسی در این جشنواره وجود دارد که احتمالا تمدید خواهد شد.
انتهای پیام/ 161