تجلیل از میرباقری در اختتامیه جشنواره فیلم مستند و کوتاه رضوی

امروز در آیین اختتامیه جشنواره فیلم مستند و کوتاه رضوی از داوود میرباقری تجلیل خواهد شد.
کد خبر: ۲۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹ - 04September 2014

تجلیل از میرباقری در اختتامیه جشنواره فیلم مستند و کوتاه رضوی

به گزارش سرویس فرهنگی خبرگزاری دفاع مقدس،  داوود میرباقری، کارگردان مطرح سینما و تلویزیون در آیین اختتامیه نهمین جشنواره سراسری فیلم مستند و کوتاه رضوی یزد از سوی مردم یزد تجلیل می شود.

داوود میرباقری از جمله کارگردانانی است که از تلویزیون به سینما آمده است. عمده آثار او در تلویزیون به مسایل تاریخی و مذهبی می پردازد. اما در سینما میرباقری کارش را با اثری کمدی- اجتماعی آغاز کرد.

آدم برفی، شاهگوش، مسافر ری و ساحره از جمله آثار سینمایی است که وی کارگردانی آن را بر عهده داشته است. میرباقری البته در حوزه سریال های تلویزیونی نیز بسیار موفق عمل کرده است، مختارنامه، معصومیت از دست رفته، امام علی و رعنا از آثار تلویزیونی وی است که طرفداران بسیاری داشت، در تئاتر نیز نمایش «عشق آباد»، «دندون طلا» و «پرده عاشقی» او با استقبال زیادی همراه شد.

گفتنی است، اختتامیه جشنواره فیلم رضوی ساعت 20:30 روز پنجشنبه 13 شهریور ماه در سالن همایشهای هلال احمر یزد برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار