مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی خبر داد؛

اجرای طرح «یک مربی یک صندلی» به‌جای برپایی غرفه در راهپیمایی 22 بهمن

اجرای طرح «یک مربی یک صندلی» به‌جای برپایی غرفه در راهپیمایی 22 بهمن «جهانبخش قنبری» گفت: در طرح «یک مربی، یک صندلی»به جای برپایی غرفه در نظر داریم که همکاران خود را در مسیر و در میان مردم به صورت پراکنده مستقر کنیم تا به کارهای فرهنگی بپردازند.
کد خبر: ۲۷۷۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳ - 05February 2018

طرح به گزارش خبرنگار دفاع پرس از اراک، «جهانبخش قنبری» مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در جلسه هماهنگی راهپیمایی 22 بهمن‌ماه استان، با اشاره به اجرای طرح «یک مربی، یک صندلی» اظهار داشت: اجرای این طرح را برای مسیرهای راهپیمایی در نظر گرفتیم.

وی افزود: در این طرح به جای برپایی غرفه در نظر داریم که همکاران خود را در مسیر و در میان مردم به صورت پراکنده مستقر کنیم تا به کارهای فرهنگی بپردازند.

قنبری با اشاره به طرح خیرات فرهنگی گفت: ما در راستای طرح شناسایی شهدای کودک و نوجوان، آن‌ها را به عنوان اعضای آسمانی کانون به بچه‌ها معرفی کردیم که در طرح خیرات فرهنگی، هر پنج‌شنبه بچه‌های کانون به نیت این عزیزان کتاب می‌خوانند.

وی ادامه داد: در برنامه بازدید‌هایی که از خانواده‌های شهدای استان داریم، گزارشی از این خیرات فرهنگی برای خانواد‌ه‌های شهدا ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین