به گزارش خبرنگار دفاع پرس از خرمآباد، شهدای باغیرت دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس، خواهان رساندن فریاد اسلام، دفاع از مظلوم و مستضعف و مبارزه با ظلم و استکبار در سرتاسر جهان بودند؛ انقلاب خمینی بت شکن (ره) را مختص به خود نمیدیدند و میخواستند تا این انقلاب را به نقاط دیگر جهان صادر کنند، لذا در این راه کوچکترین فعالیت دشمن در داخل و خارج کشور را زیر نظر داشتند و از هجمههای فرهنگی تا نظامی و هر جا که لازم بود وارد میشدند.
شهید «توکل مصطفیزاده»
شهید «توکل مصطفیزاده» سال ۱۳۶۶ میان خانواده مذهبی دیده به جهان گشود، شکوفایی جوانیش مصادف بود با انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، وی با کمک دیگر برادران و هدایت روحانیت در پخش اعلامیهها و نوارهای حضرت امام و تشکیل راهپیمایی نقش بهسزایی داشت و در مبارزه خستگی ناپذیرش یک هدف داشت و آن رضای خدا بود. تا اینکه پس از انقلاب و با شروع جنگ تحمیلی روانه جبهههای حق علیه باطل شد.
«توکل مصطفیزاده»، چمران خطه لرستان
«سلاحورزی» همرزم شهید در خصوص تشابهات شهید «مصطفی چمران» و شهید «توکل مصطفیزاده» گفت: شهید توکل از شاگردان شهید چمران بود و در کنار شهید چمران مردانه جنگید، پس از بازگشت از جبهه با توجه به موقعیت حساس کشور و فعالیتهای شدید منافقان و واقعه تاسف بار هفتم تیر، در اطلاعات سپاه مشغول شد و در کشف خانههای تیمی گروهگها در استانهای لرستان، همدان، باختران و مرکزی نقش بهسزای داشت، ولی مجدداً به جبهه برگشت و بهعنوان نیروی اطلاعات لشکر عاشورا در کنار شهید «سعیدی» و «مهدی باکری» فرماندهان آن لشکر به مبارزه با دشمن بعثی پرداخت. شجاعت و حضور همیشگی وی جهت مبارزه و مقابله با گروهکها، منافقین و غائلههایی که در کردستان و خوزستان به پا میشد، یکی از وجه تشابهات این شهیدان است.
«چمران خطه لرستان» در سرکوب فتنههای خلق عرب در خوزستان نقش فعالی داشت به همین منظور در کنار دیگر رزمندگان به استان خوزستان رفته و برای سرکوبی این فتنهها در شرایطی که دولت مزدور عراق برای دامن زدن به غائلهها پول و اسلحه به این مناطق میفرستاد، با دیگر همرزمانش مبارزه را ادامه میداد.
فعالیتهای فرهنگی و تبلیغاتی
وی در کنار فعالیتهای نظامی، از کار تبلیغ غافل نبود، بهطوری که در محیطهای ضدانقلابیون به طور علنی فعالیت مذهبی داشته و با راهاندازی کتابفروشی «الفتح» در خرمآباد، کتب مذهبی را با قیمت ارزان به فروش میرساند. به دنبال اینگونه فعالیتها در شادگان مورد خشم ضدانقلابیون خائن قرار گرفت و در نتیجه وی را به رگبار گلوله بستند که خوشبختانه از این سوءقصد جان سالم به در برد.
سدی در مقابل دشمن
ایشان با تشدید آشوب و بلوا در کردستان، به دستور امام خمینی (ره) به «پاوه» رفت در سرکوبی آشوبها در این شهر نقش فعالی داشت و بعد از آن به شهرهای «کامیاران»، «روانسر»، «سردشت»، «مریوان» و «سنندج» عزیمت کرد و با شروع جنگ تحمیلی به میدان مبارزه با رژیم صدام شتافت و در همان روزهای ابتدایی جنگ، با کمک دیگر همرزمان در حمیدیه به صورت سدی محکم جلوی حرکت کافران بعثی را به سمت پادگان مهم حمیدیه و شهر اهواز گرفتند.
شهادت
شهید «توکل مصطفیزاده» به عنوان فرمانده و یکی از بهترین نیروهای کارآمد و برجسته اطلاعات - عملیات تیپ ۵۷ حضرت ابوالفضل (ع) مشغول به کار شد و در عملیاتهای نفوذی در «بندیخان» عراق پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی را درآن مکان به اهتزاز درآورد، سپس با شرکت فعالانه در شناسایی منطقه عملیاتی «والفجر ۹» و بردن نیرو به منطقه عملیاتی و هدایت آنها، دین خود به اسلام و مسلمین را ادا کرد و سرانجام این اسوه ایمان و ایثار در ۶ اسفندماه سال ۱۳۶۴ با سادگی و اخلاص در منطقه «سلیمانیه» ارتفاعات «کاتودرپاتک» (عملیات والفجر ۹) از ناحیه سر مورد اصابت گلوله مزدوران بعثی قرار گرفته و به شهادت رسید.
انتهای پیام/