به گزارش خبرنگار دفاع پرس از یزد، عملیات اجرایی فاز دوم طرح شهدای گمنام شهرستان بافق طی مراسمی با حضور امام جمعه بافق، معاون فرماندار، شهردار، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، فرمانده و نماینده ولی فقیه سپاه ناحیه، رئیس شورای اسلامی شهر، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی دیگر از مسئولان شهرستان در گلزار شهدای گمنام بهشت حسین (ع) آغاز شد.
این مراسم با حضور مهمانی چون سردار رضا هدایتی مدیرکل حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس یزد و سردار توکلی مسئول بازسازی عتبات عالیات در سوریه و فرمانده سابق سپاه بافق انجام گرفت.
«اکبر قانعی» رئیس هیئت رزمندگان شهرستان بافق در این مراسم ضمن گرامیداشت روز شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با تلاش امام جمعه بافق، فرماندار و شورای دوره پنجم شهر توانستیم در ایام فاطمیه پیکر 2 شهید گمنام دوران دفاع مقدس را وارد روستای مبارکه کنیم و امروز نیز به همت و همکاری مسئولان شهرستان، شاهد آغاز عملیات اجرایی فاز دوم طرح شهدای گمنام بهشت حسین (ع) بافق و توسعه آن در مساحت 2 هزار متر مربع هستیم.
وی از حمایت های امام جمعه بافق و شرکت سنگ آهن بافق در ساخت بارگاه شهدای گمنام شهرستان بافق تشکر و قدردانی کرد.
در ادامه حجتالاسلام سلیمانی امام جمعه بافق با بیان اینکه نباید گذاشت یاد و نام شهدا و مجاهدت های آنان هرگز فراموش شود، گفت: امیدوارم خداوند متعال ما را به واسطه خدمات اندک به شهدا مورد بخشش و آمرزش قرار دهد.
وی عنوان کرد: اولین گروههای اعزامی به جبهه و افتتاح حساب برای کمک به رزمندگان خط مقدم در این شهرستان انجام گرفت.
سلیمانی خاطرنشان کرد: امروز اگر در چنین جایگاهی قرار داریم به برکت خون شهیدان است.
در ادامه سردار هدایتی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس یزد با اشاره به حضور بسیجیان و جوانان شهرستان بافق در دوران جنگ تحمیلی ایران و عراق گفت: مردم بافق انسان های مؤمن، ولایتمدار و مخلصی هستند که در جبهه نیز به عنوان الگویی برای رزمندگان بودند.
سپس هدایتی به بیان خاطراتی پیرامون آثار و برکت حضور شهدا نمود و وجود آنان را دارالشفاعه برای بافق دانست.
در ادامه «سیدعلی نوروززاده» شهردار بافق گزارشی از عملیات اجرایی فاز دوم شهدای گمنام بهشت حسین (ع) با مشارکت شهرداری و کمیته شهدای گمنام ارائه کرد و گفت: پروژه ساخت سالن اجتماعات شهدای گمنام در مساحت 2 هزار مترمربع و زیر بنای 850 متر انجام می شود. نمای ساختمان اسلامی و نوع سازه آن بتنی است.
وی افزود: ساخت پارکینگ، وضوخانه، سرویس بهداشتی، انبار، اتاق صوت و تصویر و فضای سبز از جمله اقدامات این پروژه است که اعتبار آن 11 میلیارد ریال است.
انتهای پیام/