مسئول گروه جهادی علمدار خبر داد؛

فعالیت تیم ۱۰۰ نفره گروه جهادی «علمدار» مازندران در مناطق محروم خوزستان

«هادی رامندی» از فعالیت تیم ۱۰۰ نفره اعزامی این گروه جهادی خبر داد و گفت: ۷۵ درصد گروه را برادران و ۲۵ درصد آن را خواهران شکل می‌دهند که در گروه‌های بهداشتی، خدماتی، عمرانی، آموزشی و... فعالیت دارند.
کد خبر: ۲۸۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۳ - 27March 2018

فعالیت تیم ۱۰۰ نفره اعزامی گروه جهادی «علمدار» مازندران در مناطق محروم خوزستان«هادی رامندی» مسئول گروه جهادی «علمدار» در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع پرس در مازندران، با اشاره به تأسیس این گروه جهادی در سال ۹۰ توسط دانشجویان بسیجی این استان، اظهار داشت: شهید مدافع حرم «محمد بلباسی» از چهره‌های تأثیرگذار این گروه بود که در تشکیل این قرارگاه نقش به‌سزایی داشت.

وی افزود: این گروه به مدت پنج سال در منطقه محروم «شادگان» فعالیت داشت که نتیجه فعالیت عمرانی آن، احداث سه مسجد، یک واحد مسکونی و ۲ مدرسه بود.

رامندی همچنین به فعالیت گروه جهادی علمدار در حوزه‌ بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در طرح پایش سلامت مردم با پزشک متخصص، ضمن ارائه خدمات برای داروی رایگان پیگیری صورت گرفت.

مسئول گروه جهادی علمدار همچنین به فعالیت این گروه در حوزه اشتغال‌زایی اشاره کرد و افزود: گروه جهادی علمدار در این حوزه در بحث گیاهان دارویی و ساخت دستگاه جوجه کشی و دستگاه خشک کن فعالیت داشت.

وی ادامه داد: این گروه در حوزه‌ فرهنگی، آموزشی برپایی یادواره شهدا، جشنواره فرهنگی برای توانمند‌سازی دانش آموزان منطقه اقدام کرد.

رامندی با بیان اینکه از ۲ سال قبل منطقه هدف‌مان را تغییر دادیم و به منطقه محروم «اندیکا» آمدیم، اضافه کرد: اندیکا حتی با نداشتن حداقلی امکانات زندگی (آب و برق و...) جزو محروم‌ترین مناطق استان خوزستان است که مردم آن به سختی روزگار می‌گذرانند.

رامندی افزود: شغل مردم منطقه اندیکا دامپروری است که آن هم به سبب از بین رفتن مرتع، دام در حال نابودی است، لذا بیشتر درآمد مردم از یارانه تأمین می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت تیم ۱۰۰ نفره گروه جهادی علمدار مازندران، خاطرنشان کرد: ۷۵ درصد گروه را برادران و ۲۵ درصد آن را خواهران شکل می‌دهند که در گروه‌های بهداشتی، خدماتی، عمرانی، آموزشی و... فعالیت دارند.

این مسئول از ساخت مدرسه در روستای «ورکوه» بخش «چلو» شهرستان اندیکا خبر داد و افزود: احداث این مدرسه از سال قبل آغاز شد که طی روز‌های آتی افتتاح می‌شود.

وی همچنین ساخت سرویس بهداشتی را نیز از جمله پروژه‌های در دست اقدام این گروه عنوان کرد و گفت: در حوزه‌ بهداشت و درمان، از سال قبل اقداماتی در مناطقی داشتیم که حتی خانه‌ بهداشت نداشتند که با حضور گرو‌های بهداشتی عمومی و متخصص، پایش سلامت مردم و ویزیت رایگان پزشکان متخصص صورت گرفت که برخی از بیماران حاد را به بیمارستان‌ها اعزام کردیم.

وی از پایش سلامت ۷۰۰ الی ۸۰۰ نفر از مردم منطقه در سال گذشته خبر داد و افزود: امسال هم تا به امروز حدود ۵۰۰ نفر پایش سلامت شدند که در این موضوع آن‌چه در بضاعت داشتیم انجام و نیازمندی‌های بالاتر به بیمارستان‌ها اعزام شدند.

وی افزود: از امروز تیم دندانپزشکی متشکل از ۳ دندانپزشک در منطقه حضور یافته و از بعدازظهر فعالیت خود را تا ۴ الی ۵ روز دیگر ادامه خواهند داد.

رامندی همچنین بیان کرد: در بحث اشتغال‌زایی نیز در حوزه‌ کشاورزی و دامپروری، پایش‌ها انجام شده و آغاز برنامه‌ها بر اساس بررسی به عمل آمده با برگزاری کارگاه‌های آموزشی شروع شده است.

این مسئول ادامه داد: در بحث درخت‌کاری به سبب شرایط بارندگی، آبی و خاکی، نوع مناسب گونه‌ها شناسایی و برای ترویج آن اقدام شد. این منطقه که در دامنه‌ کوه زاگرس واقع شده است متناسب گونه‌های سیاه ریشه و همچنین پرورش زنبور عسل بوده که ترویج و آموزش آن اجرایی شده است. در حوزه‌ گیاهان دارویی نیز تحقیقات به عمل آمده است.

وی گفت: طرح بلند مدت دامی به سبب از بین رفتن مراتع و بحث پرواربندی و اشتغال در این حوزه مطرح شد تا در فرآورده‌های لبنی و گوشتی این منطقه را خودکفا کنیم.

این مسئول عنوان کرد: در حوزه‌ فرهنگی و آموزشی، برپایی کلاس احکام، دروس تقویتی، آموزشی و بهداشتی برای دانش آموزان و خانواده‌ها اجرا شد.

وی متذکر شد: پیگیر شدیم تا با هماهنگی آستان قدس رضوی، کسانی که هنوز توفیق زیارت امام رضا (ع) را نیافتند شناسایی و به مشهد اعزام شوند و در طی آن سفر، برنامه‌های فرهنگی هم برای آن‌ها اجرا می‌شود.

رامندی اظهار کرد: عشایر شیعه نشین این منطقه بنا به دلایلی چندسالی یک جانشین شدند و در بحث احکام هم شناختی ندارند که بر این اساس سعی کردیم با استقرار روحانی ثابت این موضوع مرتفع شود.

وی از حضور چهار طلبه در گروه جهادی علمدار خبر داد و عنوان کرد: ۲ طلبه به مناطق عمرانی اعزام شدند تا در نماز جماعت پاسخ گوی شبهات باشند و یک طلبه‌ خواهر و برادر همراه با گروه‌های جهادی پزشکی اعزام می‌شوند.

رامندی ادامه داد: در گروه‌های جهادی با فعالیت‌های معنوی خیلی داوطلب داریم که از هیئت علمی گرفته، دندانپرشک، استاد دانشگاه و... بوده که ۴۰ درصد عضو گروه از مدارک بالای علمی برخودارند و نخبه‌های کار آفرین یا مخترع دستگاه خاصی مثل جوجه کشی و خشک کن ادویه هستند.

وی همچنین از زحمات حجت‌الاسلام موسوی امام جمعه «اندیکا»، فرماندار شهرستان برای هماهنگی با ادارات، ارگان‌ها و بخشداری‌ها تقدیر به عمل آورد و گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده، پاسگاه متروکه‌ای برای اسکان در اختیار گروه قرار گرفت، اما امکانات بسیار نامناسب است. انتظار است امکانات بیشتری گسیل شود تا گروه‌های بیشتری در مناطق محروم جهت تسریع در خدمات رسانی و تغییر وضعیت آن برای خروج از محرومیت ایجاد شود.

وی در پایان متذکر شد: حضور مسئولین برای روستائیان محروم و جهادگران این اردو‌ها باعث دلگرمی می‌شود که باید حمایت شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار