مدیر روابط عمومی هیئت دانشجویی خدام الحسین(علیه السلام):

پنج هزار دانشجوی ایرانی در سفر اربعین حسینی حضور می یابند

مدیر روابط عمومی هیئت خدام الحسین ستاد دانشجویی اعزام و بازسازی عتبات عالیات از افزایش ظرفیت تعداد دانشجویان اعزامی به عتبات عالیات در سفر اربعین سال جاری خبر داد و گفت: طی بررسی های تخصصی توسط معاونت های ستاد مقرر شد ظرفیت اعزام به پنج هزار نفر افزایش یابد.
کد خبر: ۲۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶ - 07September 2013

پنج هزار دانشجوی ایرانی در سفر اربعین حسینی حضور می یابند

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سعادتی با اشاره به آمادگی کامل اعضای ستادهای مرکزی و استانی این هیئت دانشجویی در جهت برنامه ریزی و اجرای این سفر معنوی اذعان داشت: با توجه به وجود ظرفیت عظیمی که در ابعاد مختلف هر ساله در اربعین حسینی قابل بهره برداری است و همچنین استقبال گسترده دانشجویان سراسر کشور از اعزام کاروان پیاده روی اربعین در سال گذشته و گسترش دامنه فعالیت های هیئت دانشجویی خدام الحسین در سطح استان ها ، طی بررسی های تخصصی توسط معاونت های ستاد مقرر شد ظرفیت اعزام به 5000 نفر افزایش یابد.

وی افزود: ستاد مذکور آمادگی کامل جهت برپایی موکب جمهوری اسلامی ایران توسط این هیئت، در مسیر پیاده روی نجف به کربلای معلی جهت پذیرایی ، ارائه خدمات پزشکی و توزیع اقلام فرهنگی میان زائران پیاده اباعبدالله الحسین(علیه السلام) در راستای پیاده سازی آرمان های انقلاب و بیداری اسلامی و استفاده از این ظرفیت عظیم جهان اسلام و تشیع را دارد.

هیئت دانشجویی خدام الحسین(علیه السلام) در سال 90 توسط دانشجویان در تهران و مراکز استان های کشور در مشارکت با ستاد بازسازی عتبات عالیات تاسیس یافته و تاکنون علاوه بر برگزاری سفر پیاده روی اربعین حسینی از نجف اشرف تا کربلای معلی سال 1391 به ظرفیت 1100 نفر و سفر زیارتی نیمه شعبان به عتبات عالیات در سال جاری، نسبت به اعزام های هفتگی دانشجویان و همچنین مشارکت در امر بازسازی عتبات مقدسه نیز اقدام نموده است.

دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه فعالیت های این ستاد از سامانه اینترنتی www.tavala.ir و یا با شماره 02187551197 تماس حاصل نمایند.

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین