به گزارش دفاع پرس از همدان، «محمد پورداود» مدیركل آموزش و پرورش استان همدان در همایش معلم و تحقق جامعه مهدوی كه در سالن اجتماعات اداره كل آموزش و پرورش استان همدان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و 36 هزار شهید دانشآموز استان اظهار داشت: در قرآن كریم و در سوره جمعه به مسئله تعلیم و تربیت به زیبایی اشاره شده است.
وی افزود: رسالت همه پیامبران و معلمان ما در نظام مقدس جمهوری اسلامی قبل از وظیفه معلمی، مربیگری است و تعلیم و تربیت دو بال هستند كه با وجود در كنار هم قرار گرفتن و پیوند از هم ناگسستنی كه دارند، میتوانند كارستان به وجود آورند و ما نیز به رسالتی كه در دستگاه تعلیم و تربیت دنبال آن هستیم، برسیم.
مدیركل آموزش و پرورش استان همدان افزود: خوشبختانه در آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران سند تحول بنیادین وجود دارد و این سند نقشه راه است و در این سند، آموزش مقدمه تربیت بوده اما تربیت مقدم بر آموزش است.
وی در خصوص سند تعلیم و تربیت بیان داشت: مطابق سند تحول، تعلیم و تربیت عبارت است از هرگونه اقدام هدایتگرانه برای پرورش ادراكات، اقدامات، تصمیمات و تمایلات در حوزه ارتباط انسان با خدا، با خود، با دیگران و طبیعت برای رسیدن به قرب الی الله كه غایت خلقت هستی است.
پورداود تصریح كرد: در سند تحول بنیادین برابر این تعریف 6 ساحت در نظر گرفته شده كه شامل تربیت عبادی، اخلاقی كه سرلوحه كار آموزش و پرورش است، تربیت اجتماعی و سیاسی، تربیت زیستی و بدنی، تربیت زیبایی و هنری، تربیت اقتصادی و حرفه ای و تربیت علمی و فناوری میشود كه این ساحتها ما را رهنمون میكنند كه برون داد آموزش و پرورش پس از پایان دوره انسانهایی مفید و سازنده و خداباور باشند.
وی با اشاره به كار معلمی خاطرنشان كرد: با توجه به اینكه در هفته معلم قرار داریم معلمان ما جزء پروثوقترین افراد جامعه هستند و كار معلمی كار ایثارگری و عمل جهادگری است.
مدیركل آموزش و پرورش استان همدان ابراز داشت: در همه صحنهها معلمان نقش اثرگذار داشتهاند و با وجود همه تنگناهایی كه وجود دارد، فرهنگیان هنوز مرجع امر تعلیم و تربیت هستند.
انتهای پیام/